Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franța: Fostul președinte Sarkozy, audiat de judecătorii de instrucție în ancheta privind finanțarea campaniei sale din 2012

Publicat:

Fostul președintele francez a sosit marți dimineața pentru a fi audiat de judecatorii de instrucție in ancheta privind finanțarea campaniei sale din 2012, o investigație care ar putea conduce la inculparea sa, transmite AFP.

Ancheta a fost deschisa pentru uz de fals, abuz de încredere, escrocherie și finanțare ilegala de campanie electorala.

Fostul președinte de dreapta (2007-2012) ar putea totuși sa plece de la audieri cu simplul statut intermediar de 'martor asistat'.

, dupa numele firmei care organiza întâlnirile…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy avertizeaza ca Franta ar putea fi cuprinsa de haos dupa alegerile anticipate

09:50, 17.06.2024 - Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a avertizat duminica ca decizia neasteptata a presedintelui Emmanuel Macron de a dizolva Adunarea Nationala si de a convoca alegeri legislative anticipate ar putea sa provoace haos in Franta, potrivit Reuters.

Alegeri anticipate in Franța. Nicolas Sarkozy avertizeaza ca țara ar putea fi cuprinsa de haos

15:51, 16.06.2024 - Fostul președinte francez, Nicolas Sarkozy, avertizeaza ca Franța ar putea fi cuprinsa de haos dupa alegerile anticipate. El a criticat decizia actualului președinte de a convoca alegeri anticipate. Haosul ar putea fi provocat de extrema dreapta care este

Decizie neașteptata in dosarul marocanului care a asasinat doi indragostiți, la Iași / Ce au hotarat judecatorii!

22:51, 10.06.2024 - Studentul marocan care a ucis doi indragostiți – un conațional și o romanca – neaga in continuare dublul asasinat de la Iași, iar rudele tanarului ucis a cerut ca in dosar sa fie audiata o tanara plecata in Franța, cerere respinsa de judecatori.

Franța vrea sa foloseasca piața de capital din UE pentru finantarea start-up-urilor

13:15, 27.05.2024 - Franta mizeaza pe noi eforturi destinate integrarii pietelor de capital din UE, pentru a le da amploarea necesara astfel incat start-up-urile franceze sa nu mai fie dependente de fondurile americane.

Nicușor Dan a izbucnit dupa ce s-a ales cu plangere la DNA pe finanțarea campaniei: E total neserioasa!

16:10, 20.05.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a calificat, luni, drept "total neserioasa" plangerea depusa la DNA de contracandidatul sau, Mihai Enache (AUR), cu privire la sursele de finantare pe care le-a avut si le are la dispozitie in precampania si campania electorala.

Burduja ii solicita lui Nicusor Dan sa clarifice finantarea campaniei. „Poate totuși deschizi poarta pentru un dialog”

15:41, 15.05.2024 - Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, i-a solicitat imperativ primarului general Nicusor Dan sa clarifice situatia finantarii campaniei sale electorale, afirmand ca edilul a cheltuit aproape 1,4 milioane lei. Burduja a lansat și o noua invitație privind o dezbatere,


Ce parere ai despre aceasta stire?