Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Francezul Eric Poujade, vicecampion olimpic la Sydney, a decedat la 51 de ani

Publicat:
Francezul Eric Poujade, vicecampion olimpic la Sydney, a decedat la 51 de ani

Fostul gimnast francez Eric Poujade, vicecampion olimpic in anul 2000, la Sydney, unde a fost invins in finala de la cal cu manere de romanul , a incetat din viata la varsta de 51 ani, informeaza L'Equipe, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este doliu printre sportivi. Un fost gimnast a murit la 51 de ani

17:35, 03.07.2024 - Cine a fost Eric PoujadeEric Poujade a fost un dublu campion european in 1998, la Sankt Petersburg, unde a caștigat medalii de aur la cal cu manere și pe echipe. Punctul culminant al carierei sale a fost la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, unde a obținut medalia de argint la cal cu manere, fiind…

Fostul campion olimpic la box Manfred Wolke a decedat la 81 de ani

12:11, 03.06.2024 - Germanul Manfred Wolke, campion olimpic la box in 1968, a incetat din viata la varsta de 81 de ani, a anuntat luni fostul pugilist Henry Maske, in numele familiei acestuia, informeaza DPA, relateaza Agerpres.

Thiago Braz, fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, suspendat pentru 16 luni pentru dopaj

11:00, 29.05.2024 - Thiago Braz, fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU).

Acces Direct. Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, arata dovezile. Cum s-a intamplat totul: „Era 31 decembrie...” / VIDEO

19:06, 21.05.2024 - Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, și Georgeta, vaduva acestuia, arata dovezile. Cei doi au povestit cum a murit barbatul. Iata cum s-a intamplat totul, dar și ceacuzații grave au facut ei!

Fostul ministru de externe al nerecunoscutei RNM a decedat la virsta de 44 de ani

10:46, 11.05.2024 - Fostul așa-numit ministru de externe al nerecunoscutei DMR, Vladimir Iastrebceak, a murit la virsta de 44 de ani. Motivele decesului sau nu au fost precizate. Așa-zisul Minister al Afacerilor Externe al RNM nerecunoscute a exprimat condoleanțe familiei și prietenilor lui Vladimir Iastrebceak, menționind…

Fostul vicecampion olimpic Eric Wainaina, trimis in justitie in Japonia pentru lovire

14:35, 09.05.2024 - Fostul atlet kenyan Eric Wainaina, dublu medaliat olimpic la maraton, a fost trimis in judecata in Japonia, joi, pentru presupusa lovire a unei femei, la Tokyo, in martie, a anuntat politia nipona, citata de agentia Kyodo, potrivit Agerpres.

Oficial de la IPJ Constanta despre accidentul de la M. Kogalniceanu, in care un pieton a decedat

08:05, 29.04.2024 - La data de 28 aprilie a.c, in jurul orei 21.30, politisti din cadrul Serviciului de Siguranta Rutiera au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.N 2A, la intrarea in comuna Mihail Kogalniceanu, s a produs un accident rutier. "Politistii deplasati la fata locului au constatat ca un barbat ar fi condus…

Cine este barbatul care a fost gasit decedat in parcul IOR. S-a aflat ca suferea de depresie / FOTO

18:31, 14.04.2024 - A fost facuta publica identitatea barbatului gasit decedat in parcul IOR. Potrivit informațiilor, victima se numește Ion Florea, cunoscut ca Jean sau „șoferul cainilor”. S-a aflat ca suferea de depresie.


Ce parere ai despre aceasta stire?