Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Francezul Bernard a fost amendat pentru că s-a oprit să își sărute soția în timpul Turului Franței

Publicat:
Francezul Bernard a fost amendat pentru că s-a oprit să își sărute soția în timpul Turului Franței

Ciclistul francez a fost amendat cu 200 de franci elvețieni (205 euro) de catre Uniunea Ciclista Internaționala (UCI) dupa ce s-a oprit sa-și sarute soția in timpul etapei a șaptea contra-cronometru din Turul Franței, potrivit mediafax.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turul Frantei: Vingegaard a castigat etapa a 11-a dupa un duel cu Pogacar

19:15, 10.07.2024 - Ciclistul danez Jonas Vingegaard (Visma-Lease a Bike) a castigat miercuri etapa a 11-a a Turului Frantei, desfasurata pe distanta de 211 km intre Evaux-les-Bains si Le Lioran, dupa un duel de titani cu slovenul Tadej Pogacar (UAE Team Emirates), purtatorul tricoului galben, pe care l-a devansat la sprint,…

Turul Frantei - Francezul Anthony Turgis, invingator in etapa a noua

20:20, 07.07.2024 - Ciclistul francez Anthony Turgis (Total Energies) a castigat duminica, la Troyes, cea de-a noua etapa a Turului Frantei, care s-a desfasurat in parte pe drumuri neasfaltate, la finalul careia slovenul Tadej Pogacar (UAE Emirates) a ramas in posesia tricoului galben, potrivit Agerpres.

VIDEO Un ciclist care a oprit sa-și sarute soția a 'daunat imaginii sportului' și a fost amendat. Reacția ironica a francezului

22:50, 06.07.2024 - Ciclistul francez Julien Bernard a fost amendat cu 200 de franci elvețieni de catre Uniunea Internationala de Ciclism, dupa ce și-a sarutat soția in timpul cursei, la Turul Franței, conform The Guardian.All the love for Julien Bernard ????@lidltrek #TDF2024 pic.twitter.

Ciclist amendat pentru ca s-a oprit sa-și sarute soția in timpul Turului Franței. Ce a marturisit sportivul VIDEO

20:11, 06.07.2024 - Ciclistul francez Julien Bernard a fost amendat pentru ca s-a oprit sa-și sarute soția și sa salute fanii in timpul Turului Franței. „Ce a fost asta?”, a intrebat sportivul care a marturisit ca ar repeta gestul indiferent de sancțiuni.

Situație bizara la Turul Franței. Un ciclist a fost amendat ca s-a oprit sa-și sarute soția

18:40, 06.07.2024 - Un ciclist francez a primit o amenda de 200 de franci elvețieni (aproximativ 205 de euro) pentru ca a oprit pe marginea șoselei pentru a-și strange in brațe familia.Totul s-a intamplat in timpul celei de-a șaptea etape a Turului Franței, relateaza BBC.

Stupoare in Turul Franței: un ciclist a fost amendat fiindca a oprit și și-a imbrațișat familia! Ce a urmat: „Las' ca platim noi"

14:00, 06.07.2024 - Julien Bernard, componentul echipei Lidl-Trek, a primit o amenda de 200 de franci elvețieni (aproximativ 205 de euro) pentru ca a oprit pe marginea șoselei pentru a-și strange in brațe familia. S-a intamplat vineri, in timpul celei de-a șaptea etape a Turului Franței. Rutierul francez a fost astfel…

'Multi se gandeau ca nu pot castiga', a spus Cavendish dupa victoria de etapa in Turul Frantei

12:45, 04.07.2024 - Ciclistul britanic Mark Cavendish a afirmat, miercuri, dupa victoria in etapa a 5-a a Turului Frantei, in urma careia l-a deposedat pe legendarul belgian Eddy Merckx de recordul de victorii de etapa la "Marea Bucla", ca multi se gandeau ca nu poate castiga, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Prima etapa a Turului Frantei: Cine este ciștigatorul

17:30, 30.06.2024 - Ciclistul francez Romain Bardet s-a impus simbata in prima etapa a Turului Frantei. La 33 de ani, el a cistigat prima etapa a Turului Frantei editia 2024, etapa inceputa la Florenta si incheiata la Rimini. {{742966}}Este a patra victorie de etapa in Turul Frantei pentru Bardet, care va imbraca pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?