Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fragmente din scrisorile de despărţire ale marilor filosofi. Simone de Beauvoir : „Jean-Paul Sartre, eşti un măgar!“

Publicat:

(foto): Ti-aduci aminte ziua cu ratele? Era innorat si destul de rece afara, iar cerul prevestitor de furtuna parca incerca sa ne pecetluiasca soarta cu fiecare rafala. Ne-am retras repede sub o streasina, unde am dat peste o familie de rate care se cuibarise intr-un colt. Stiu ca m-am uitat atunci la tine si mi-am spus : „Relatia asta nu poate dura mult timp“. Dar, pana la urma, ce dureaza la nesfarsit? Asculta-ma: asa cum o albina paraseste o floare dupa ce a fost polenizata, la fel trebuie si tu sa mergi inainte, mai departe. Intr-o zi, o sa intalnesti un alt barbat,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fost premier al Romaniei: Florian Coldea NU mai asculta de Basescu! Cum s-a produs MAREA TRADARE: dezvaluiri bomba

07:45, 19.06.2024 - "Cine ar fi putut sa mearga la Basescu si sa ii spuna: Schimb-ti abordarea, nu trebuie condamnat Adrian Nastase.A venit la mine, m-a batut asa pe umar si mi-a spus: . La care eu m-am uitat la el si i-am zis:

Darko Velkovski pleaca de la Dinamo

12:50, 15.06.2024 - Relatia contractuala dintre Dinamo Bucuresti si internationalul macedonean Darko Velkovski a ajuns la final, a anuntat, sambata, clubul dinamovist, potrivit news.roTransferat in iarna, Darko a evoluat in 16 partide si a marcat un gol pentru alb-rosiii, in Superliga.

Andreea Balan da din casa din relația cu Victor Cornea. Cum sunt „desparțirile” cand sportivul pleaca in turnee. Ce fac cei doi in aeroport EXCLUSIV

13:20, 20.05.2024 - Andreea Balan a fost prezenta, de curand, la Targul Ghidul Miresei din Hala Laminor, București. Vedeta a acordat un interviu exclusiv pentru Playtech Știri despre relația pe care o are cu Victor Cornea. Artista ne-a dezvaluit ce compromisuri fac cei doi in relație, dar și cum sunt desparțirile atunci…

Milionarul Dorin Mateiu rupe tacerea despre relația cu Simona Halep: „Ne-am intalnit de mai multe ori”

18:15, 19.05.2024 - Dupa speculațiile recente care au inconjurat viața amoroasa a Simonei Halep, Dorin Mateiu, milionarul despre care s-a zvonit ca ar fi intr-o relație cu celebra jucatoare de tenis, a facut primele declarații oficiale.

Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte in relația de cuplu. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:25, 11.05.2024 - Horoscopul zilei de 12 mai 2024 spune ca nativii din zodia Berbecului au conflicte in relația de cuplu. Acești nativi s-ar putea sa se confrunte cu probleme din cauza energie negative ce dainuie peste cele mai multe zodii. Neptun va avea o influența considerabila asupra deciziilor luate de nativii din…

Bianca Iordache se pregatește de naștere! Relația dintre ea și tatal copilului sau s-a imbunatațit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodata”

22:55, 01.05.2024 - Bianca Iordache se pregatește de naștere. Bruneta este pe ultima suta de metri cu pregatirile, dar am aflat și in ce relații este cu tatal fetiței sale. Declarații exclusie despre cea mai frumosa perioada din viața ei.

Clujul consolideaza relația de colaborare cu orașul Ungheni din Rep. Moldova

10:15, 23.04.2024 - Municipiului Cluj-Napoca este infratit cu orasul Ungheni, Republica Moldova, din anul 2016. In acest timp, Cluj-Napoca a contribuit prin finanțari, co-finanțari și expertiza la proiectele Ungheniului.

Melania Trump, o prezența tot mai discreta. Speculațiile despre relația cu Donald Trump. „Ramaneți pe faza”

14:06, 15.04.2024 - Extrem de discreta la Casa Alba, dar și mai rezervata de cand a plecat de la Washington. Nimeni nu știe, la ora actuala, daca Melania Trump iși va face apariția, sau nu, in campania electorala, alaturi de soțul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?