Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO/VIDEO: Săgeata Albastră care făcea 20 de km într-o oră a murit! Concluzie amară - „Să meri până în Ilva Mică îți trebe merinde”

Publicat:

Inceputul de an a tras pe drepta inaugurata cu mare fast la finalul verii anului 2017. Viteza maxima de 35 de kilometri/h, dar și programul care nu ținea cont de nevoile oamenilor, i-a indepartat pe calatori de acest mijloc de transport, pierderile inregistrate zilnic fiind insemnate.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actorul din „Pirații din Caraibe”, Tamayo Perry, a murit dupa ce a fost atacat de un rechin, in timp ce facea surfing in Hawaii

12:00, 24.06.2024 - Tamayo Perry, in varsta de 49 de ani, unul dintre actorii celebrei pelicule „Pirații din Caraibe”, a murit duminica dupa ce a fost atacat de un rechin, in timp ce facea surfing in largul insulei Oahu din Hawaii.

Un actor din „Pirații din Caraibe” a murit dupa ce a fost atacat de un rechin, in timp ce facea surfing in Hawaii

11:26, 24.06.2024 - Tamayo Perry a murit duminica, la varsta de 49 de ani, dupa ce a fost atacat de un rechin in timp ce facea surfing in Hawaii. Actorul, cunoscut pentru rolurile din filmele „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” și „Ingerii lui Charlie”, lucra și ca salvamar și instructor de surfing.

Un roman a murit incercand sa afle ce viteza maxima atinge noua sa mașina. Autoturismul a dat alarma la 112 - VIDEO

22:01, 03.06.2024 - Mașina inca avea numere roșii, iar șoferul era dornic sa vada puterea acesteia. A calcat pedala de accelerație la maxim, insa la un moment dat a pierdut controlul volanului, cand se afla pe un drum comunal, a lovit un cap de pod și s-a rasturnat de mai multe ori, potrivit Monitorul de Botoșani. Mașina…

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Cel puțin jumatate de milion de ruși au murit sau au fost raniți de la inceputul razboiului

04:05, 01.06.2024 - Pe front, cel puțin jumatate de milion de ruși au murit sau au fost raniți de la inceputul razboiului. Statistica este realizata de Ministerul britanic al Apararii si apare in actualizarea zilnica pe care o face despre situația de pe front.STIRIPESURSE.

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

SUA. O masina a intrat cu viteza in gardul Casei Albe. Soferul a murit

16:50, 05.05.2024 - O masina care circula cu viteza mare s-a izbit sambata, 4 mai, de un grilaj din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe la Washington, iar soferul a decedat, fara ca acest eveniment sa fi constituit o amenintare, dupa cum au anuntat serviciile secrete americane, citate de AFP.

La ce concluzie au ajuns specialiștii in cazul bunicii și a nepoatei, care au murit dupa ce au mancat pește. DSVSA a anunțat rezultatele finale

17:30, 04.05.2024 - Bunica și nepoata din Calarași s-au stins in spitale diferite, dupa ce au mancat pește. In urma cu cateva zile, a fost stabilita cauza morții celor doua, iar de curand, au fost facute publice și rezultatele finale. Au fost prelevate probe și din magazinul unde a fost cumparat peștele.

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit pe strada de un tanar de 17 ani care facea școala de șoferi

17:40, 16.04.2024 - Un pieton a fost accidentat mortal, dupa ce a fost acrosat de o masina de școala condusa de un tanar de 17 ani, care se afla sub supravegherea instructorului auto, informeaza, marti, IPJ Dambovita, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?