Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto/video) Oficiul Stării Civile se mută la Complexul Ciocârlia: Rezervează din timp data nunții tale!

Publicat:

Anul 2023 este unul extrem de favorabil pentru a organiza nunta visurilor tale, iar , care se afla la doar 1 km de capitala, intr-un cadru natural deosebit, deține totul pentru ca evenimentul sa fie de neuitat!

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Razvan Simion și fiica lui, imagine de excepție din ziua nunții prezentatorului cu Daliana Raducan! Ce ținuta a ales Ianca / FOTO

13:50, 10.06.2024 - Razvan Simion și fiica lui au facut o imagine de excepție din ziua nunții prezentatorului de la Neatza cu Razvan și Dani cu Daliana Raducan! Iata ce ținuta speciala a ales Ianca Simion, dar și cum s-au fotografiat cei doi la marele eveniment din viața lui!

Organizarea nunții. Cele 6 lucuri primordiale la care nu ar trebui sa renunți, indiferent de costuri

17:21, 08.06.2024 - Organizarea nunții reprezinta un stres financiar major, astfel ca ajungi sa iți dorești sa reduci din ce in ce mai mult costurile. Bineințeles, exista cheltuieli nejustificate, pe care le poți evita sau reduce considerabil. Cu toate acestea, exista anumite aspecte la care nu ar trebui sa faci compromisuri,…

Ce inseamna daca ploua in ziua nunții? Razvan Simion și Daliana Raducan, avem vești bune!

16:45, 08.06.2024 - Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca romanii au o mulțime de superstiții. In timp ce unii se pot intrista in primul moment pentru ca se gandesc ca acest fenomen meteo le poate strica ziua, iata ca ar trebui, de fapt, sa se bucure. Afla din randurile de mai jos care sunt motivele.

Nicoleta Nuca s-a desparțit de logodnicul ei, Alex Ursache, in pragul nunții! „Am ales sa o luam matur pe drumuri diferite”

17:11, 24.05.2024 - Au tot amanat nunta, pana s-au desparțit! Nicoleta Nuca a anunțat ca nu mai formeaza un cuplu cu toboșarul Alex Ursache. Cei doi se logodisera in iulie 2022 intr-o barca, pe Bosfor, in Turcia. Cand toata lumea se aștepta ca cei doi indragostiți sa dea vestea cea mare și sa mearga in sfarșit la altar,…

„Știindu-l pe el…”. Secrete din culisele nunții Marinei cu Teodor Carnaț: Ce dezvaluiri a facut cuplul, in premiera

08:41, 20.05.2024 - Marina și Teodor Carnaț, dezvaluiri șocante despre discuțiile pe care le-au purtat oaspeții acestora la nunta lor in cadrul podcastu-lui „Acasa la Maruța” . „La nunta noastra nu era om sa creada ca noi vom avea o familie mare”, scrie SHOK.md .

Știrile Antena Stars. Pepe, primele declarații dupa ce a stabilit data nunții cu Yasmine Pascu. Ce semnificație are ziua aleasa pentru cununia religioasa: „Suntem binecuvantați”

21:25, 10.04.2024 - Pepe și Yasmine Pascu sunt impreuna de cațiva ani, au un fiu impreuna și au decis sa devina o familie și in fața lui Dumnezeu. Cei doi se pregatesc deja de cununia religioasa, eveniment care va avea loc intr-o zi cu o semnificație aparte pentru artist și soția lui.

Star Matinal. Pepe a recunoscut ca s-a cununat civil cu Yasmine Pascu! Artistul a stabilit data nunții / VIDEO

13:05, 10.04.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Pepe a recunoscut ca s-a casatorit civil cu Yasmine Pascu! Cei doi se pregatesc de cea mai așteptata nunta din showbiz, a acestui an! Iata cand va avea loc marele eveniment, caci data exacta a fost deja stabilita!

Sfaturi pentru pregatirea miresei in ziua nuntii: Cum sa te simti si sa arati perfect

12:46, 08.04.2024 - Ah, pregatirea miresei acea oaza de calm inainte de furtuna de emotii si dansuri. Sau cel putin asa ar trebui sa fie, nu Fie ca esti genul de mireasa care a planificat fiecare detaliu din adolescenta sau tipul care decide lucrurile pe ultima suta de metri, acest ghid e pentru tine. Uita de liste plictisitoare…


Ce parere ai despre aceasta stire?