Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotografia emoționantă postată de Laura Cosoi cu mama ei și una dintre fiicele sale. Micuțele și-au văzut bunica înainte de deces: ”Cel mai dulce...” / FOTO

Publicat:

s-a stins din viața și a lasat multa durere in urma sa. Aceasta a invins cancerul la colon in urma cu doi ani, dupa mai mulți ani in care s-a luptat neincetat cu boala crunta. O imagine emoționanta cu doamna Ligia și una dintre nepoatele sale a fost publicata pe rețelele de socializare de actrița, cele doua fiind intr-un cadru emoționant.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decizia luata de Laura Cosoi inainte de nașterea celui de-al patrulea copil. Unde sunt doua dintre fiicele sale: “Este un moment bun”

22:20, 16.07.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și a luat o decizie importanta cu privire la fiicele sale, Vera și Rita. Micuțele nu vor fi aaturi de actrița in momentul in care va naște, iar intalnirea cu bebelușul la avea loc la ceva timp dupa venirea lui pe lume.

Tradiția pe care Laura Cosoi o respecta mereu cu mama sa. Unde mergeau cele doua impreuna: „Pana se facea dimineața”

11:11, 02.07.2024 - Laura Cosoi și mama ei, Ligia au avut o relație foarte apropiata. Cele doua s-au sprijinit in mod necondiționat, iar actrița a primit numeroase sfaturi de la cea care i-a dat viața. Pe rețelele de socializare, a povestit o amintire frumoasa, mai exact o tradiție pe care o respectau in fiecare an.

Fotografia emoționanta postata de Elena Udrea cu fiica ei. Mesaj din inchisoare: “A fost singurul copil a carui mamica a lipsit”

13:51, 30.06.2024 - Pentru orice parinte, faptul ca copilul trece de la o etapa la alta a vieții, este extrem de important, dar și emoționant in același timp. Un astfel de moment s-a petrecut și in viața micuței Eva, iar fotografia emoționanta postata de Elena Udrea cu fiica ei, a avut parte de reacții pe rețelele de socializare.…

Probabil cea mai frumoasa DECLARAȚIE DE DRAGOSTE pentru Romania, de la un copil ce locuiește in Germania: „Invațați-va copiii sa iubeasca Romania!”

22:15, 27.06.2024 - Declarație de dragoste pentru Romania: Fotografia emoționanta a unui baiat la EURO 2024O fotografie emoționanta a captat inimile romanilor de pretutindeni. Samuel, un baiat roman care locuiește cu parinții sai in Germania, dupa ce aceștia s-au mutat in 1990 acolo, a fost surprins la EURO 2024 purtand…

Fotografia emoționanta postata de Prințul William pe internet. Cum apare cu Regele Charles, ipostaza e induiosatoare

15:45, 16.06.2024 - Prințul William și-a emoționat toți supușii, dupa ce a postat o fotografie pe Internet. Moștenitorul tronului Marii Britanii a postat o fotografie emoționanta din copilaria sa, in care apare alaturi de tatal sau, Regele Charles. Fotografia emoționanta postata de Prințul William pe internet Prințul William…

Salvini il acuza pe Macron ca vrea sa arunce UE in razboi cu Rusia. Fotografia bizara postata de vicepremierul Italiei

17:20, 04.06.2024 - Matteo Salvini, vicepremierul Italiei, l-a atacat marti pe Emmanuel Macron publicand un montaj foto cu presedintele francez in echipament de lupta si inarmat cu o pusca de asalt, acuzandu-l ca vrea sa impinga Europa in razboi cu Rusia, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Laura Cosoi, declarație emoționanta de ziua soțului ei, Cosmin Curticapean. Ce i-a transmis prezentatoare TV: “Iubitule bun” / FOTO

11:26, 26.05.2024 - Laura Cosoi și Cosmin Curticapean formeaza un cuplu indragi și iubit in showbizul romanesc. Cei doi se cunosc de peste doua decenii, iar de 12 ani au spus cel mai important „Da”. Cu ocazia zilei de naștere, actrița a transmis un mesaj emoționant partenerului ei de viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?