Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO - Vila de lux face victime: o veveriță a murit în țarc

Publicat:

Acum cA¢teva minute, la redacE›ia BistriEeanul.ro au ajuns fotografii cu o veveriE›Aƒ moartAƒ, iar reporterii BistriEeanul.ro au verificat E™i, A®ntr-adevAƒr, este vorba despre animAƒluE›ul E›inut captiv A®n voliera din parcul municipal.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru barbati au murit dupa ce au cazut intr-un bazin de decantare a fabricii de cașcaval de la Ibanesti

15:40, 23.06.2024 - Cinci echipaje din cadrul Detașamentului Dorohoi și Botoșani, cu doua autospeciale de stingere dotate cu kit-uri de salvare din spații inguste, trei ambulanțe SMURD, dintre care și cea de terapie intensiva mobila, dar și o ambulanța SAJ au fost trimise de urgența la locul tragediei.Cele patru persoane,…

Doua persoane au cazut intr-un bazin tehnologic in Salaj, una dintre victime a murit

18:10, 12.06.2024 - O persoana a murit și alta a fost dusa la spital, miercuri, dupa ce au cazut intr-un bazin tehnologic din Valea Pomilor, județul Salaj. Inca o persoana a acuzazt o stare de rau și a fost dusa la spital.

Alerta in Salaj! Doua persoane au cazut intr-un bazin, una dintre victime a murit

17:36, 12.06.2024 - O persoana a murit și alta a fost dusa la spital, miercuri, dupa ce au cazut intr-un bazin tehnologic din Valea Pomilor, județul Salaj. Inca o persoana a acuzat o stare de rau și a fost dusa la spital, scrie Mediafax.Potrivit ISU Salaj, incidentul a avut loc in cursul pranzului, dupa ce doua persoane…

Accident grav, cu noua victime, pe o șosea din Bistrița: Un adolescent a murit. A fost activat Planul Roșu

22:20, 21.05.2024 - Planul Rosu de Interventie a fost activat, marti seara, de autoritatile din judetul Bistrita-Nasaud, in urma unui accident rutier in care au fost implicate noua persoane, printre care sase tineri. Unul dintre ei, in varsta de 17 ani, a murit.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

MAE, cu precizari despre accidentul in care au murit doi tineri, in Italia: Printre victime nu sunt cetațeni ai RM

14:25, 15.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe vine cu precizari, in contextul informațiilor publicate de mass media italiana, precum ca un moldovean de 23 de ani, rezident in Pescara, a decedat in urma unui grav accident rutier, produs in noaptea de joi spre vineri, 12 aprilie, in Italia.

Incendiu devastator – doi oameni au murit deja, alții sunt la spital

19:16, 13.04.2024 - Incendiu puternic la un bloc de 8 etaje din Capitala. Doua persoane au murit, dupa ce focul a cuprins etajele 7-8. Un copil a suferit un atac de panica, iar alte trei persoane au fost deja transportate la spital. Incendiul a izbucnit la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Sectorul 3, informeaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?