Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO & VIDEO / Mara BĒnicĒ, decizie xocantĒ. "Mi-e fricĒ sĒ merg la mormântul lui Arsenie Boca"

Publicat:

a fost invitatE la emisiunea "" prezentatE de  unde a vorbit in exclusivitate despre cele mai mari cumpene din viata ei xi gesturile la care a recurs dupE momentele tragice. Vedeta a povestit cE Dumnezeu a ajutat-o sE treacE peste tot xi cE fiecare lucru care i se intamplE il considerE un semn de sus.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cat a costat, de fapt, nunta Andei Adam cu Joseph Adam. Artista a scos din buzunar cateva zeci de mii de euro doar pentru aranjamente

23:35, 02.07.2024 - Anda Adam și soțul ei au devenit o familie și in fața lui Dumnezeu sambata și au dat o mare petrecere. Și-au dorit o nunta in stil libanez, acolo unde totul este pe bogație. Mirii nu s-au uitat la bani și au cheltuit o suma deloc de neglijat pentru ca evenimentul sa fie așa cum au visat.

Xtra Night Show. Oana Radu, pregatita de o noua relație? Ce spune vedeta despre acest pas, la cateva luni dupa divorț: „Sunt un om impacat cu mine”

11:00, 22.06.2024 - Oana Radu este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Cu toate ca a trecut printr-un divorț dureros, este pregatita sa ia totul de la capat alaturi de o alta persoana, cand va veni momentul oportun. In prezent, se bucura de oportunitațile pe care le primește și traiește viața cu multa bucurie.

Xtra Night Show. Unde planuiesc sa plece in vacanța Ronald Gavril, Anamaria Prodan și copiii. Vedeta a vorbit și despre ce pregatește pe plan profesional: "Imi doresc..." / VIDEO

22:51, 16.05.2024 - In cadrul interviului pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, Anamaria Prodan a dezvaluit ca planuiește sa ia o mica pauza de la viața profesionala și sa plece intr-o vacanța de cateva zile alaturi de familie.

Cum iși menține Laura Cosoi silueta in timpul sarcinii. Trucul secret la care apeleaza: „Am invațat rețeta”

13:40, 20.04.2024 - Laura Cosoi este insarcinata in 8 luni și arata spectaculos, iar multe femei au dorit sa afle cum se menține aceasta in timpul sarcinii. Actrița a dezvaluit care este trucul secret la care apeleaza pentru nu avea mari probleme cu greutatea.Laura Cosoi a vorbit despre aceasta perioada speciala din viața…

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.


Ce parere ai despre aceasta stire?