Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO VIDEO Doctorul erou infestat cu Ebola a ajuns în SUA

Publicat:

Cei doi vor fi tinuti in regim de carantina stricta intr-o aripa a unui spital din orasul Atlanta, statul Georgia. Noua epidemie de Ebola, cu focar in vestul Africii, este scapata de sub control, avertizeaza specialistii si chiar cercetatorul care a descoperit virusul.   , unul dintre cei doi doctori americani care au contractat virusul Ebola in timp ce tratau pacienti infestati deja in Liberia. Oficialii americani insista ca transportarea lor in SUA nu prezinta niciun pericol ca epidemia sa se extinda si aici, iar imaginile video care arata in ce conditii a fost transportat…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intervenție dificila a pompierilor in varf de munte la Brodina pentru salvarea unui barbat care a leșinat. Pompierii au folosit o utilitara de teren 8×8 (FOTO)

16:10, 26.06.2024 - Pompierii militari de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus au fost solicitați, astazi, in jurul amiezii, sa intervina la un caz medical, de pe raza comunei Brodina. Pacientul, un barbat in varsta de 52 de ani, cunoscut cu afecțiuni cardiace, a leșinat și a cazut, lovindu-se la nivelul capului. Familia…

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

EȘECUL UNEI SPERANȚE MEDICALE Pacientul care a suferit primul transplant de rinichi de porc a murit

11:35, 13.05.2024 - Familia sa a recunoscut eforturile medicilor și le-a mulțumit pentru timpul suplimentar pe care l-au petrecut alaturi de Rick. The post EȘECUL UNEI SPERANȚE MEDICALE Pacientul care a suferit primul transplant de rinichi de porc a murit first appeared on Informatia Zilei .

Aterizare fortata a unui avion de mici dimensiuni in Alba. Pompierii au gasit aeronava rasturnata cu rotile in sus

19:41, 28.04.2024 - Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat, duminica, pe un teren agricol de pe raza localitatii Vurpar, Alba. Pilotul in varsta de 50 de ani a scapat teafar și a refuzat transportul la spital.

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Iohannis sfideaza din nou: ”Nu știu cum definiți un avion de lux, eu am venit cu o aeronava mica”

11:46, 23.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, intrebat de un ziarist de ce a ales sa calatoreasca in Coreea de Sud cu un avion de lux, ca toate deplasarile sale in strainatate sunt efectuate “in interesul Romaniei și cu respectarea integrala a legislației in vigoare”. “Da, am venit intr-o deplasare…

Amenințare cu bomba in avion! Aeronava a aterizat de urgența pe Aerportul din Timișoara

08:50, 19.04.2024 - Pe aeroportul din Timișoara a aterizat de urgența un avion joi noaptea, dupa ce a fost primita o amenințare ca la bord s-ar afla o... The post Amenințare cu bomba in avion! Aeronava a aterizat de urgența pe Aerportul din Timișoara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?