Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Un avion american F-15 s-a prăbușit în estul Angliei lângă o școală

Publicat:

'Avionul s-a prabusit intr-o zona rurala izolata si nici o instalatie nu a fost afectata. Pilotul s-a catapultat, prezinta rani foarte mici si a parasit locul accidentului cu elicopterul', a precizat politia din Lincolnshire. Un purtator de cuvant al US a confirmat ca avionul era un F-15 si ca pilotul s-a catapultat si este in stare buna. Avionul facea parte din cel de-al 48-lea escadron de vanatoare al US , cu baza la Lakenheath, la aproximativ (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marturii terifiante dintr-un Boeing care s-a depresurizat: avionul s-a prabușit peste 8.000 de metri in cateva minute

13:30, 25.06.2024 - Un nou incident grav se adauga seriei negre care afecteaza pasagerii ce zboara cu aeronave Boeing, relateaza presa internaționala.Potrivit Business Insider, o cursa Korean Air cu destinația Taiwan a fost...

(VIDEO) Un avion F-35 nou s-a prabușit

19:15, 29.05.2024 - Un avion de lupta F-35 s-a prabușit pe un deal din New Mexico. Avionul de lupta a cazut in apropiere de aeroportul Albuquerque International Sunport in timp ce calatorea catre o baza a forțelor aeriene din California. Pilotul a supraviețuit accidentului, dar a fost grav ranit, potrivit oficialilor.…

Un avion F-35 abia ieșit din fabrica s-a prabușit in New Mexico. Aeronava urma sa intre in dotarea armatei SUA

15:41, 29.05.2024 - Un avion de lupta de tip F-35, abia ieșit din fabrica, s-a prabușit in apropiere de aeroportul Albuquerque International Sunport din New Mexico. Pilotul, singura persoana aflata la bord, a reușit sa se catapulteze.

Tragedie aviatica: Avionul emblematic Spitfire, ce aparținea zborului memorial al bataliei Marii Britanii, s-a prabușit. Pilotul, decedat

23:15, 25.05.2024 - Un pilot a murit dupa ce un avion Spitfire s-a prabușit pe un camp din apropierea unei stații RAF din Lincolnshire, au anunțat autoritațile. Avionul emblematic aparținea zborului memorial al bataliei din Marea Britanie, cu baza la RAF Coningsby, aflata in

FOTO Tragedie cumplita in Marea Britanie: Un avion s-a prabușit in timpul zborului la un eveniment memorial

23:11, 25.05.2024 - Un pilot a murit dupa ce un avion Spitfire s-a prabușit pe un camp din apropierea unei stații RAF din Lincolnshire, au anunțat autoritațile. Avionul emblematic aparținea zborului memorial al bataliei din Marea Britanie, cu baza la RAF Coningsby, aflata in apropiere, a declarat RAF.

Avion ce aparținea zborului memorial al bataliei Marii Britanii, prabușit - Pilotul, decedat

22:40, 25.05.2024 - Un pilot a murit dupa ce un avion Spitfire s-a prabușit pe un camp din apropierea unei stații RAF din Lincolnshire, au anunțat autoritațile. Avionul emblematic aparținea zborului memorial al bataliei din Marea Britanie, cu baza la RAF Coningsby, aflata in apropiere, a declarat RAF, potrivit mediafax.

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Atac cu cutițul langa o școala din Strasbourg. Doi copii mici au fost injunghiați

17:31, 18.04.2024 - Un individ a injunghiat doi copii de 5 și 11 ani in apropierea unei școli din Souffelweyersheim, langa Strasbourg. Atacul a avut loc joi dupa-amiaza, in apropierea unei școli primare și a unei piețe din oraș.


Ce parere ai despre aceasta stire?