Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foto | Uite cum arată animalele albinoase!

Publicat:

Albinismul este o anomalie congenitala care consta in lipsa partiala sau totala a pigmentilor care coloreaza pielea si poate afecta atat animalele cat si oamenii. Animalutele albinoase au blana/ pielea / penele/ solzii/ albi si adesea irisul de o culoare rosiatica. Exista o forma de albinism care nu afecteaza culoarea irisului, numita leucism, mai des intalnita la animale. Iata cateva creaturi din lumea intreaga care s-au nascut diferite:

Un cangur

Cangurii au de obicei blana de culoarea caramel sau gri, de aceeasi nuanta cu mediul in care traiesc.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imaginea cu Rațiu a facut inconjurul planetei: „Toți am fost in pielea lui!” » Gestul facut imediat dupa golul lui Stanciu din Romania - Ucraina

17:45, 17.06.2024 - Andrei Rațiu și-a pus mainile in cap imediat dupa golul de 1-0 marcat de Nicolae Stanciu in Romania - Ucraina. Gestul lui a devenit viral pe rețelele de socializare. „Tricolorii” au debutat perfect la Euro 2024. Peste 30.000 de romani au fost prezenți in tribunele arenei din Munchen și au purtat naționala…

FOTO | Clinica veterinara mobila in Apuseni, un vis devenit realitate: Asociația Apuseni Spirit, proiect pentru sanatatea și bunastarea animalele comunitare

09:00, 08.06.2024 - FOTO | Clinica veterinara mobila in Apuseni, un vis devenit realitate: Asociația Apuseni Spirit, proiect pentru sanatatea și bunastarea animalele comunitare Clinica veterinara mobila in Apuseni, un vis devenit realitate: Asociația Apuseni Spirit, proiect pentru sanatatea și bunastarea animalele comunitare…

Cultura cireșului: Romania ocupa locul 9 in Uniunea Europeana, ca suprafața cultivata

10:20, 04.06.2024 - 6.620 ha a fost suprafața cultivata cu cireș, in țara noastra, in 2023. Mai mare decat in anul anterior, 5.880 ha, dar mai mica decat in urma cu zece ani, 7.080 ha, potrivit datelor Eurostat. Polonia este țara europeana cu cea mai mare suprafața de livezi de cireș: 34.900 ha, mai mica decat in urma…

Ce reacție are un urs cand descopera o bucata de sare in padure. Animalele care adora aceasta delicatesa VIDEO

17:10, 09.05.2024 - O camera de monitorizare a faunei salbatice, amplasata intr-o padure din județul Suceava, surprinde momentul in care un urs da peste o bucata de sare și, dupa ce ii simte gustul, pleaca mai departe.

Ce este apa micelara, cum funcționeaza și de ar gtrebui sa o folosești

22:30, 30.04.2024 - Ce este apa micelara și cum funcționeazaApa micelara este o soluție de curațare și demachiere care conține miceli – mici particule de surfactanți care atrag impuritațile, grasimea și machiajul de pe piele. Aceste miceli sunt suspendate intr-o soluție de apa, conferindu-i proprietați de curațare eficiente…

Ce trebuie sa faci ca galbenusul oului fiert sa nu se inverzeasca. Asa isi va pastra culoarea perfecta

22:51, 26.04.2024 - Se apropie Paștele, drept urmare, gospodinele deja au inceput pregatirile. Nelipsite de pe mesele romanilor sunt ouale roșii. Insa dupa cateva zile de la fierberea lor, galbenusul lor se inverzește. Ce puteți face pentru ca galbenușul sa nu se mai inverzeasca și sa-și pastreze culoarea! De ce galbenusul…

Ce comportament au avut animalele pe 8 aprilie 2024 in timpul eclipsei solare. Evenimentul a captat atenția tuturor

19:01, 09.04.2024 - Agitație și panica in lumea animalaLa gradina zoologica din Dallas, girafele, zebrele și struții au oferit o imagine neobișnuita, trecand de la o stare de calm la agitație intensa in momentul in care cerul a inceput sa se intunece. Țipetele ascuțite ale girafelor și alergatul panicat al zebrelor și…

Descoperire uimitoare: acest animal era considerat disparut

03:35, 08.04.2024 - Cercetatorii din Indonezia au gasit blana unui tigru Javan pe insula Java. Ei cred ca aceasta indica faptul ca animalul a fost recunoscut disparut prematur. O cantitate mica de blana, care a fost lasata pe gardul uneia dintre plantații, a fost observata inca in 2019. Cercetatorii au analizat apoi acidul…


Ce parere ai despre aceasta stire?