Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Submarinul rusesc cu propulsie nucleară Kazan a pierdut plăci de pe carenă în drumul spre Cuba

Publicat:
FOTO Submarinul rusesc cu propulsie nucleară Kazan a pierdut plăci de pe carenă în drumul spre Cuba

Unul dintre submarinele de ultima generație ale Rusiei, care a plecat din Cuba saptamana aceasta, se „dezmembreaza”, potrivit unui analist OSINT citat de . Pe rețelele sociale au aparut imagini cu submarinul Kazan, de pe care au cazut panouri de izolare fonica.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O evoluție periculoasa spre proliferare nucleara: Acordul Rusia-Coreea de Nord

07:05, 24.06.2024 - Vladimir Putin, președintele Rusiei, a facut o vizita in Indo-Pacific, la statele in care este inca primit fara a risca arestarea prin punerea in aplicare a mandatului Curții Penale Internaționale pentru rapirea, deportarea și darea spre adopție forțata a copiilor ucraineni.

Submarinul rus cu propulsie nucleara Kazan a suferit unele daune in urma calatoriei sale in Cuba FOTO VIDEO

13:16, 19.06.2024 - Cele trei nave rusești și un submarin cu propulsie nucleara care au efectuat vreme de cinci zile exerciții navale in Marea Caraibelor au parasit luni portul din Havana. Submarinul prezinta urme vizibile de deteriorare, potrivit imaginilor publicate de un analist OSINT.

Unul dintre cele mai noi și mai avansate submarine ale Rusiei, care tocmai a parasit Cuba, pare sa se dezintegreze

04:50, 19.06.2024 - Unul dintre cele mai noi și mai avansate submarine ale Rusiei, care tocmai a parasit Cuba, pare sa se "destrame" și sa aiba avarii la corpul navei, a declarat un analist de informații din surse deschise. Marijn Markus, consultant de management la Capgemini, a impartașit luni, intr-o postare pe LinkedIn,…

Navele Rusiei și submarinul cu propulsie nucleara Kazan au ajuns in Cuba. Pentagonul e in alerta

10:31, 13.06.2024 - Patru nave ale Marinei de razboi ruse, inclusiv submarinul cu propulsie nucleara Kazan, au sosit in Cuba, intr-o escala de cinci zile. Mai multe nave de razboi americane au urmarit flota rusa in timp ce trecea pe langa statul Florida, in drum spre portul Havana.

Rusia ar putea lua in considerare o explozie nucleara „demonstrativa” pentru „a confirma seriozitatea intențiilor” Moscovei

21:46, 29.05.2024 - Un membru inalt al unui „think tank” rus, ale carui idei devin uneori politica guvernamentala, a sugerat Moscovei sa ia in considerare o explozie nucleara „demonstrativa” pentru a convinge Occidentul sa refuze sa permita Ucrainei sa-și foloseasca armele impotriva țintelor din interiorul Rusiei.

Germania susține ca a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizeaza ca vor exista consecințe

10:05, 03.05.2024 - Berlinul a acuzat vineri hackeri rusi sustinuti de Moscova de un atac cibernetic intolerabil impotriva membrilor Partidului Social-Democrat german si a avertizat ca vor exista consecinte. „Astazi putem spune fara ambiguitate ca putem atribui acest atac cibernetic unui grup numit APT28, care este condus…

Polonia ridica miza și amenința Rusia: 'Un atac rusesc asupra NATO s-ar solda cu o infrangere a Moscovei!' (VIDEO)

19:55, 25.04.2024 - Un atac al Rusiei asupra NATO s-ar incheia cu o infrangere pentru Moscova, dar NATO trebuie sa-si sporeasca apararea, a declarat joi ministrul polonez de externe, Radek Sikorski, intr-un discurs tinut in Parlament, relateaza Associated Press, informeaza News.ro.

Macron critica Rusia, dar importa gaz rusesc

13:20, 12.04.2024 - Președintele Frantei, Emmanuel Macron, critica Rusia și regimul lui Vladimir pentru agresiunea asupra Ucrainei, țara sa cumpara mai mult gaz rusesc decit orice alt state din UE. Franta a platit Rusiei peste 600 de milioane de euro in acest an pentru gaz natural lichefiat (GNL). Importurile masive de…


Ce parere ai despre aceasta stire?