Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO. SUA prezintă dovezi: „Separatiștii dispun de mai mult armament decât unele țări NATO”

Publicat:

Separatistii prorusi din Ucraina au deja mai mult armament decat armatele unor tari membre NATO, iar Rusia se pregateste sa trimita si mai mult, a acuzat vineri ambasadorul american la , intr-un mesaj postat pe contul de Twitter, relateaza agentia Ukrinform in pagina electronica, citata de independent.md .

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noul premier al Regatului Unit da unda verde Ucrainei sa atace ținte din Rusia cu armament britanic

22:11, 10.07.2024 - Noul premier al Marii Britanii, Keir Starmer, a anunțat ca Ucraina poate folosi rachete britanice pentru a lovi in interiorul Rusiei. Depinde de Ucraina cum vrea sa se apere, a spus noul lider britanic. Oficialii ruși au reacționat calificand declarația d

UNESCO a confirmat ca Rusia a deteriorat in Ucraina peste 400 de obiective culturale

18:25, 04.07.2024 - UNESCO a efectuat verificari cu privire la deteriorarea de catre Rusia a peste 400 de obiective culturale ucrainene și a stabilit amploarea pagubelor cauzate acestora, relateaza Ukrinform citata de Rador Radio Romania.

Zelenski le cere din nou aliatilor armament cu raza lunga de actiune pentru a ataca Rusia. „Este intru totul justificat”

14:55, 24.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut din nou acordul aliaților ca Ucraina sa atace in „adancime” in Rusia. „Avem nevoie de capacitati suplimentare cu raza lunga de actiune”, afirma Volodimir Zelenski.

Apar dovezi despre cea mai plina de cruzime tactica a Rusiei, folosita in razboiul din Ucraina

07:05, 13.06.2024 - Rusia s-a angajat intr-un "model deliberat" de tactici de infometare in timpul asediului de 85 de zile al orasului ucrainean Mariupol, la inceputul anului 2022, ceea ce a reprezentat o crima de razboi, potrivit unei noi analize inaintate Curtii Penale Internationale.

Rusia – Ucraina, ziua 830. Rusia ataca folosind armament produs in Iran, Coreea de Nord și China

11:30, 02.06.2024 - In condițiile in care regimul Putin acuza Occidentul ca ofera sprijin militar Ucrainei, Rusia ataca Ucraina folosind armament produs in Iran sau in Coreea de Nord, sau care include piese furnizate de China. Aceasta dezvaluire este prezentata intr-un mesaj care a fost postat pe internet de Ambasada Statelor…

Pentagonul afirma ca are dovezi ale folosirii de catre Rusia a unor rachete balistice nord-coreene in Ucraina

16:10, 31.05.2024 - Rusia foloseste rachete balistice nord-coreene in Ucraina, se arata intr-un nou raport publicat de Pentagon, care se bazeaza pe analiza unor resturi de racheta pentru a confirma acuzatiile potrivit carora Moscova primeste arme de la Phenian, relateaza AFP, conform Agerpres.

Moscova, dupa ce șeful NATO a cerut ca aliații sa lase Ucraina sa atace tinte din Rusia cu armament din Occident: „Pare o agonie”

08:40, 27.05.2024 - La o zi dupa ce secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a cerut aliatilor Ucrainei sa ridice interdictiile impuse Kievului de a efectua atacuri pe teritoriului Rusiei, Moscova reactioneaza prin vocea ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, care califica discutiile o „disperare a Occidentului”,…

Era pacii in Europa s-a incheiat: Rusia produce armament cat pentru a se lupta cu tot continentul (Kuleba)

18:55, 24.04.2024 - Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, saluta pachetul de ajutor din partea SUA in valoare de 61 miliarde de dolari, adoptat marti de Congres dupa indelungi tergiversari, dar avertizeaza, intr-un interviu pentru The Guardian, ca noile livrari militare catre Ucraina nu vor schimba imediat situatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?