Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Simona Gherghe a plecat din emisiune. A fugit de Liviu Guţă. Vezi de ce!

Publicat:

Prezentatoarea de la "Acces direct" a trecut prin momente de spaima la emisiunea de joi seara. a fugit din studio, in culise, imediat ce a aflat un detaliu despre .

Se pare ca toti cei care lucreaza cu manelistul la filmarea unui videoclip au de suferit. Dupa ce un fost colaborator al lui Liviu a patit un accident la un turnarea unui clip, si reportarul a facut fractura la filmarile care ilustreaza cea mai noua piesa a cantaretului.

"Am observat ceva: toti care stau pe langa tine patesc ceva. Asa ca…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Simona Gherghe dupa ce a ajuns la urgența. Problema cu care se confrunta prezentatoarea TV: “Mulțumiri medicilor”

23:40, 12.06.2024 - Simona Gherghe a ajuns la spital in urma cu doar o zi și a avut nevoie de ingrijiri medicale. PE rețelele de socializare, prezentatoarea TV a publicat o imagine in care a povestit cum se simte dupa o noapte petrecuta la urgențe.

Simona Gherghe, la spital pe perfuzii. A ajuns de urgența pe mana medicilor, ce se intampla cu prezentatoarea TV

11:20, 12.06.2024 - Celebra prezentatoare TV, Simona Gherghe trece in aceste zile prin momente ceva mai delicate. Vedeta a ajuns de urgența la spital pe perfuzii, publicand și cateva imagini de pe patul de spital. De ce Simona Gherghe a ajuns de urgența la spital Nu se știu exact motivele pentru care Simona Gherghe a ajuns…

Simona Gherghe a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus perfuzii prezentatoarei TV: ”S-a intamplat...” / FOTO

10:10, 12.06.2024 - Probleme mari pentru Simona Gherghe! Prezentatoarea TV a ajuns de urgența la spital și primește ingrijiri in aceste momente! Medicii i-au pus perfuzii. Iata cum este starea ei de sanatate in aceste momente! Simona Gherghe a postat o imagine direct de pe patul de spital!

Simona Gherghe a organizat o petrecere fabuloasa pentru fiica ei! Imagini de la aniversarea Anei: ”Prințesa noastra” / FOTO

18:25, 26.05.2024 - Zi importanta in familia Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV i-a organizat o petrecere fabuloasa fiicei sale, cu ocazia zilei sale de naștere. Ana a implinit 7 ani și a fost sarbatorita de o mulțime de prieteni și persoane dragi. Iata cum a aratat petrecerea de ziua ei de naștere!

(video) Radu Marian, provocat sa-l sune pe Dan Perciun: Ma șantajeaza cineva sa ii dau 1000 de dolari, daca nu, va publica un video cu noi dansand

13:35, 05.05.2024 - Deputatul PAS Radu Marian a fost pus la „grea incercare”. Prezentatoarea emisiunii CeRebel l-a provocat sa-l sune pe bunul sau prieten, ministrul Educației, Dan Perciun, și sa-i spuna ca este șantajat cu video-ul in care ei doi sunt surprinși dansand.

Simona Gherghe aniverseaza astazi 7 ani de cand s-a cununat civil cu tatal copiilor ei. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV: "Cu emoții..." / FOTO

16:50, 29.04.2024 - Zi speciala in familia Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV și barbatul alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste de mai mulți ani, tatal copiilor ei, celebreaza șapte ani de cand s-au casatorit civil. Ce mesaj a transmis vedeta cu aceasta ocazie.

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!


Ce parere ai despre aceasta stire?