Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Protest inedit împotriva JO de iarna de la Beijing - Ce au adus activiştii tibetani în fața sediului CIO

Publicat:

Câtiva activisti tibetani au protestat, vineri, la sediul CIO, la Lausanne, împotriva Jocurilor Olimpice de iarna din 2022, de la Beijing, relateaza Reuters.
Activistii au adus cu ei o imitatie de sicriu negru, cu cercurile olimpice pe el si cu anii 1894 (anul înfiintarii CIO) si 2021 scrisi. Ei au flururat drapele ale Tibetului si au afisat un banner cu mesajul: “Boicotati Beijing 2022&".
"CIO, astazi esti mort pentru noi din cauza a ceea ce ai facut în mod repetat. Tibetanii ti-au cerut sa îti revizuiesti actiunile si totusi tu nu te-ai schimbat,…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hong Kong va interzice tigarile electronice: „E timpul sa interzicem toate formele de posesie a produselor alternative de fumat”

15:10, 06.06.2024 - Autoritatile din Hong Kong au anuntat joi ca doresc sa interzica total tigarile electronice anul acesta, din cauza impactului acestora asupra sanatatii tinerilor care locuiesc pe teritoriul din sudul Chinei, informeaza AFP.

China spune ca agenția britanica de informații externe, MI6, a recrutat un cuplu de chinezi ca spioni

20:55, 03.06.2024 - China a acuzat agenția britanica de informații ca a recrutat un cuplu ca spioni - cea mai recenta dintr-o serie de acuzații reciproce intre Beijing și Occident in ultimele luni, informeaza BBC și The Guardian.Potrivit Ministerului Securitații de Stat de la Beijing, cei doi angajați guvernamentali chinezi…

Joe Biden impune Chinei taxe vamale de 100% pentru a proteja producția locala. Cand se vor vedea efectele pentru companii (analiza)

13:20, 21.05.2024 - Politicilor de susținere prin finanțare pentru industria locala americana li se adauga masuri de protecție comerciale semnificative, iar taxele vamale de 100% pentru automobile electrice produse in China arata ca Joe Biden percepe acest stat drept un jucator amenințator pentru baza industriala locala,…

Cei mai multi cumparatori de proprietati imobiliare sunt din Hong Kong, Singapore si China

21:10, 13.05.2024 - Cetatenii tarilor din afara UE au continuat sa-si majoreze investitiile in sectorul imobiliar din Grecia, insa au scazut cele ale statelor membre ale blocului comunitar, informeaza publicatia Ekathimerini, potrivit Agerpres.

Majoritatea cumparatorilor de proprietati imobiliare din Grecia sunt din Hong Kong, Singapore si China

19:26, 13.05.2024 - Cetatenii tarilor din afara UE au continuat sa-si majoreze investitiile in sectorul imobiliar din Grecia, insa au scazut cele ale statelor membre ale blocului comunitar, informeaza Ekathimerini.

Cei mai multi cumparatori de proprietati imobiliare din Grecia sunt din Hong Kong, Singapore si China

19:10, 13.05.2024 - Cetatenii tarilor din afara UE au continuat sa-si majoreze investitiile in sectorul imobiliar din Grecia, insa au scazut cele ale statelor membre ale blocului comunitar, informeaza publicatia Ekathimerini, potrivit Agerpres.

„Inundațiile secolului”. Ploile torențiale au facut ravagii in cea mai bogata provincie din China. 11 oameni au fost dați disparuți

09:15, 22.04.2024 - Un potop s-a abatut peste cea mai bogata și mai populata provincie chineza. 11 oameni sunt dați disparuți și peste 50.000 au fost evacuați din calea apelor. De joia trecuta, peste regiune s-au abatut ploi torențiale și vijelii. Ploile abundente au umflat raurile și rezervoarele din provincia chineza…


Ce parere ai despre aceasta stire?