Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Peisaje spectaculoase reflectate în apă

Publicat:

Reflectate in apa cristalina a lacurilor sau raurilor, peisaje care ar putea trece neobservate pot sa devina cu adevarat spectaculoase. Iar unele dintre cele mai vizitate si fotografiate locuri din lume, cum ar fi , sunt dezvaluite calatorului dintr-o alta perspectiva atunci cand sunt imaginate „cu susul in jos“.

O serie de imagini spectaculoase publicate de cotidianul britanic prezinta mai multe atractii turistice spectaculoase privite intr-o maniera diferita de cea conventionala.

, un obiectiv turistic foarte indragit de iubitorii de fotografie…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

PEISAJE SPECTACULOASE Descopera cele mai atractive locații din Grecia

12:00, 06.07.2024 - Grecia ofera o multitudine de locații care nu doar ca sunt frumoase, dar și prietenoase cu bugetul. The post PEISAJE SPECTACULOASE Descopera cele mai atractive locații din Grecia first appeared on Informatia Zilei .

Sighișoreanca Madalina Florea, la Golden Trail World Series in Chamonix

19:11, 27.06.2024 - Atleta Madalina Florea va reprezenta cu mandrie clubul CSM Sighișoara la prestigioasa competiție Golden Trail World Series, care va avea loc in pitoreasca localitate Chamonix din Franța. Duminica aceasta, Madalina va purta culorile clubului sighișorean intr-o etapa renumita a seriei, avand de infruntat…

Investitorii sunt ingrijorați de alegerile din Franța

20:40, 25.06.2024 - Perspectiva ca un partid extremist din punct de vedere politic, cu puțina sau nicio experiența guvernamentala, sa preia puterea dupa alegerile parlamentare din Franța ii ingrijoreaza pe investitori, a declarat directorul executiv al operatorului pieței bursiere Euronext din Paris, potrivit Reuters.…

Unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania, despre care puțini știu. Peisaje superbe și istorie impresionanta FOTO

15:50, 14.05.2024 - Romania, o țara cunoscuta pentru frumusețea ei naturala, are foarte multe de oferit celor care aleg sa o viziteze. O cale ferata superba, care iți taie respirația, este un obiectiv despre care se vorbește prea puțin

Putin a insarcinat un politolog de linie de dura sa studieze cum poate fi descurajat nuclear Occidentul

20:15, 10.05.2024 - Vladimir Putin l-a reangajat Serghei Karaganov, un politolog de linie dura care a militat anterior pentru ca Rusia sa intreprinda un atac nuclear preventiv impotriva Europei pentru a „testa hotararea NATO ”, relateaza Daily Mail.

(video) Jocurile Olimpice 2024. Flacara olimpica a ajuns in Franta: Momente spectaculoase la Marsilia

15:35, 09.05.2024 - Dupa o parada maritima grandioasa, flacara olimpica si-a facut miercuri seara intrarea maiestuoasa in portul vechi din Marsilia la bordul navei cu trei catarge Belem, iar primul vas olimpic al JO de la Paris 2024 a fost aprins de rapperul francez Jul, relateaza AFP, citat de news.ro .

JO-2024: Flacara olimpica a ajuns in Franta. Momente spectaculoase la Marsilia

23:05, 08.05.2024 - Dupa o parada maritima grandioasa, flacara olimpica si-a facut miercuri seara intrarea maiestuoasa in portul vechi din Marsilia la bordul navei cu trei catarge Belem, iar primul vas olimpic al JO de la Paris 2024 a fost aprins de rapperul francez Jul, relateaza AFP.

PEISAJE SPECTACULOASE Explorand crucea de pe varful Caraiman

12:05, 19.04.2024 - Monumentul, inalt de 28 de metri, este construit integral din metal și este iluminat pe intreaga sa inalțime, facandu-l vizibil de la distanțe considerabile. The post PEISAJE SPECTACULOASE Explorand crucea de pe varful Caraiman first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?