Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO! Megaloman la 17 ani: Isi face poze cum arunca banii... ca Becali

Publicat:

Param trebuie sa fie cel mai megaloman adolescent de pe Internet. Are mai multi bani decat poate visa cineva si asta il face sa se simta regele retelei Instagram. Potrivit egotripland.com, Param este un pusti de 17 ani, foarte instarit, din .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Telefonul care iți taie accesul la Facebook, TikTok și Instagram: Te ajuta sa renunți la dependența de internet, dar prețul este incredibil

17:25, 19.06.2024 - In timp ce Apple și alți producatori se grabesc sa adauge funcții avansate smartphone-urilor lor, compania Light a dezvaluit un nou telefon minimalist, care contrasteaza puternic cu gadget-urile pline de aplicații, la care ne uitam prea mult, scrie Playtech.ro .

„O sarcina cu gemeni” Orianda Donca, postarea care a ridicat semne de intrebare pe internet. Ce a dezvaluit soția lui Calin Donca

16:25, 04.06.2024 - O postare recenta din mediul online i-a dus cu gandul pe urmaritorii soților Donca la faptul ca mai așteapta un copil. Iata ce dezvaluire a facut Orianda Donca pe contul personal de Instagram! Mulți au ramas surprinși.

De ce Liviu Varciu nu-i da bani Carminei, fiica cea mare: „Noi suntem din neamul «muieți is posmagii», am fost niște putori toți”

13:50, 20.05.2024 - Liviu Varciu a facut gesturi generoase pentru fiica sa, Carmina, cand s-a mutat in București, dar acum a decis sa nu ii mai ofere bani de buzunar. Tanara s-a intors sa locuiasca in Arad, acolo unde și-a deschis propria afacere.Carmina Varciu, in varsta de 21 de ani, se bucura de succes in cariera sa…

Barbatul care l-a atacat acum doi ani pe sotul lui Nancy Pelosi, condamnat la 30 de ani de inchisoare

00:05, 18.05.2024 - David DePape, cel care l-a lovit cu un ciocan in cap in octombrie 2022 pe sotul lui Nancy Pelosi, fosta lidera democrata Camerei Reprezentantilor din SUA, a fost condamnat vineri, 17 mai, la 30 de ani de inchisoare.David DePape, 44 de ani, a fost gasit vinovat la sfarsitul anului 2023 de patrunderea…

Jaf din bugetul public la Timișoara. In timp ce primarul face bai de mulțime intr-un club de pensionari, la Direcția de asistența sociala se arunca banii orașului ca intr-un club de cocalari: fara numar!

16:01, 16.05.2024 - Jaf din bugetul public la Timișoara. In timp ce primarul face bai de mulțime intr-un club de pensionari, la Direcția de asistența sociala se arunca banii orașului ca intr-un club de cocalari: fara numar!

Ce a avertizat-o Radu Ștefan Banica pe Violeta, dupa ce tanara s-a afișat cu iubitul pe internet: „I-am zis sa aiba grija”

16:45, 10.04.2024 - Radu Ștefan Banica iși ia foarte in serios rolul de frate mai mare și i-a oferit Violetei cateva sfaturi prețioase. Iata ce a avertizat-o pe fiica Andreei Marin, dupa ce adolescenta s-a afișat cu iubitul pe Instagram!

Isterie la raft! Romanii vaneaza banii ascunși in dulciuri: zeci de oua și de iepurași de ciocolata, distruși

07:35, 04.04.2024 - Romanii au inceput sa sparga iepurașii de ciocolata vanduți de magazine, in speranța ca vor gasi bani in interior, dupa ce pe internet s-a raspandit o informație falsa. @katalinabyrkyy #денежныйзаяц #заяцшоколадный #шоколадныйзаяц ♬ оригинальный звук - katalina   @nela_ciutacu Din categoria dulciuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?