Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Mamă, mamă, ce "balcoane" ! Vedeta care a înfierbântat bărbaţii cu sânii ei uriaşi

Publicat:

este o cunoscuta vedeta de televiziune care a fost surprinsa pe plaja in timp ce isi expunea la soare corpul supus la multe operatii estetice. Si-a etalat mandra bustul absolut gigant.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Ce nu a acceptat niciodata Mirabela Dauer de la barbații din viața ei. Vedeta are o regula stricta: „Fiecare cu treaba lui” / VIDEO

15:55, 08.05.2024 - Mirabela Dauer a dezvaluit ce nu a acceptat niciodata de la barbații din viața ei. De la ce regula stricta nu se abate indragita artista. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Motivul pentru care Paula Seling a vrut sa se mute in Franța. Artista și-a deschis sufletul. „Nu am putut”

16:35, 28.04.2024 - Paula Seling, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Cu o cariera de peste 25 de ani, vedeta a cucerit inimile tuturor cu vocea ei deosebita. Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, Paula a scos la iveala amanunte mai puțin știute despre ea. De asemenea, vedeta…

Star Matinal. Cat de greu este pentru Iulia Vantur sa fie partenera lui Salman Khan. Declarații neștiute despre relația lor: ”Este precum o stea” / VIDEO

11:11, 24.04.2024 - Iulia Vantur traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Salman Khan, insa lucrurile nu sunt la fel de ”roz” in fiecare zi, așa cum par. Vedeta a vorbit despre cat de greu ii este sa fie iubita unui actor așa de cunoscut precum este Salman Khan. Iata detalii neștiute despre relația lor.

Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Bagatoare de seama, vorbește gura fara ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedeta

12:55, 20.04.2024 - Selly a facut un atac la adresa Oanei Roman! Se pare ca a izbucnit un nou scandal in showbiz-ul romanesc. Vloggerul i-a adresat cuvinte dure vedetei. Iata ce a transmis acesta in cadrul unei emisiuni TV!


Ce parere ai despre aceasta stire?