Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO. În Siria a fost doborât un elicopter al armatei ruse

Publicat:

În provincia siriana Hama a fost doborât astazi un elicopter de lupta rusesc Mi-28N. al Federației Ruse neaga informația, susținand ca aparatul a efectuat o aterizare fortata.

Totusi, agentia de presa Amaq, aflata sub controlul ISIS, a transmis astazi un anunt ca organizatia si-a asumaut &"meritul&" de a doborâ aparatul de zbor si a prezentat ca dovada trei fotografii cu aeronava prabusita. În doua imagini se vede clar ca elicopterul fumega mai mult decat i-ar &"permite&" o simpla aterizare forțata.

Acesta nu este primul incident…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

adjunctul șefului Statului Major General a fost reținut

10:50, 23.05.2024 - Comitetul de ancheta al Rusiei l-a reținut pe șeful Direcției principale de comunicații a forțelor armate ale Federației Ruse, adjunctul șefului Statului Major General, generalul-locotenent Vadim Shamarin, informeaza ziarul Kommersant, cu referire la o sursa din randurile agențiilor de aplicare a legii.…

Rusia susține ca a doborat 10 rachete ATACMS lansate de Ucraina deasupra peninsulei Crimeea

09:01, 15.05.2024 - Ministerul Apararii rus a anuntat miercuri ca fortele sale aeriene au distrus 10 rachete cu raza lunga de actiune de tip ATACMS lansate de armata ucraineana in cursul noptii asupra peninsulei ucrainene Crimeea, relateaza Reuters.

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Ce sunt „forțele nucleare nestrategice”, pe care rușii le folosesc pentru a speria Occidentul, „la instrucțiunile comandantului suprem Vladimir Putin”

11:25, 07.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anunțat ca desfașoara, „la instrucțiunile comandantului suprem Vladimir Putin”, exerciții de instruire pentru alertarea forțelor nucleare nestrategice, adica a operatorilor de arme nucleare tactice. Publicația independenta rusa Meduza scrie ca rușii folosesc asta pentru…

Klaus Iohannis nu poate zbura decat cu avioane private. Și alea din Luxemburg!

14:10, 23.04.2024 - Pentru deplasarea sa in Coreea de Sud, președintele Klaus Iohannis a folosit, din nou, o aeronava privata. Aparatul, un Gulfstream G550, este operat de Global Jet Luxemburg. In timp ce Klaus Iohannis a calatorit cu aeronava privata, miniștrii care au facut parte din delagație au ajuns in Coreea de Sud…

Chișinaul mizeaza pe susținerea externa pentru retragerea armatei ruse din Transnistria

19:15, 12.04.2024 - Chișinaul conteaza pe sprijinul partenerilor externi pentru grabirea procesului de retragere a trupelor și a munițiilor Federației Ruse din Republica Moldova, declarație facuta de șeful diplomației moldovene in timpul unei intrevederi cu președintele in exercițiu al OSCE.

Serviciul militar obligatoriu ar putea fi reintrodus. Anunțul unuia dintre cei mai experimentați generali romani

19:00, 08.04.2024 - Daca  Ministerul Apararii nu poate recruta suficienți militari prin sistemul voluntariatului, ar fi nevoie de reintroducerea stagiului militar obligatori, este de parere generalul (r) Virgil Balaceanu, fost reprezentantul Romaniei la NATO. Militarul de cariera a opinat ca daca intr-un interval de 5-7ani…


Ce parere ai despre aceasta stire?