Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Hai la tata sĒ-ţi dea sân! O nouĒ protezĒ de alĒptare dedicatĒ bĒrbaţilor, lansatĒ

Publicat:

Cand vine vorba de venirea pe lume a unui copil, mamele sunt cele care iau toatE responsabilitatea in brate. 9 luni merg cu ei in burtE, trec prin emotiile naxterii xi mai apoi trebuie sE ii tinE la san pentru a-i hrEni. Toate acestea se intamplE sub ochii partenerului. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un aeroport din Coreea de Sud a fost inchis din cauza baloanelor cu gunoaie lansate de Coreea de Nord

08:50, 26.06.2024 - Decolarile si aterizarile pe aeroportul international Incheon din Coreea de Sud au fost intrerupte, miercuri, timp de aproximativ trei ore, din cauza baloanelor lansate de Coreea de Nord pline cu deseuri, a declarat un purtator de cuvant al aeroportului, transmite Reuters.

Romania are nevoie de o rețea de consultanța și agenda de cercetare dedicate agriculturii ecologice

15:35, 31.05.2024 - Aceasta fost concluzia seminarului național organizat, in data de 28 mai a.c. de Asociația Inter-Bio in parteneriat cu USH Pro Business, Bio Concept Valea Prahovei și Universitatea Spiru Haret, eveniment in cadrul proiectului european OrganicTargets4EU vizand dezvoltarea accelerata a agriculturii ecologice…

Razboi in Ucraina, ziua 816. Noapte agitata in Ucraina. Ucrainenii susțin ca au doborat zeci de drone lansate de ruși

10:55, 19.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 816. Președintele rus Vladimir Putin vede in amenințarea cu migrația in masa drept o „arma” pentru a diviza și slabi Europa, avertizeaza premierul Estoniei, Kaja Kallas.

Cum iți recapeți zambetul de odinioara

09:56, 14.05.2024 - Zambetul tau este mai mult decat o simpla expresie faciala - este o carte de vizita a personalitații tale și iți reflecta bucuria și increderea interioara. Din pacate, problemele dentare pot intuneca stralucirea acestuia, afectandu-ți atat percepția despre sine, cat și modul in care te vad cei din jur.…

Delegație lugojeana, la Sarbatoarea Ioanei d`Arc, la Orleans. Corul „Ion Vidu”, concert in Biserica „Saint Pierre du Martroi”

23:11, 06.05.2024 - O delegație oficiala din Lugoj participa, in perioada 7-8 mai, la manifestarile dedicate Ioanei d`Arc, care au loc in orașul francez Orleans. Cu acest prilej, va fi marcata și aniversarea a 30 de ani de infrațire intre Lugoj și Orleans. In orașul francez va fi prezent și Corul „Ion…

Baza americana din Siria sub tirul rachetelor lansate din Irak

08:50, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american, noteaza Mediafax.

Iranul a lansat un atac asupra Israelului. Sute de drone si rachete, lansate spre Israel

09:21, 14.04.2024 - Iranul a lansat un atac asupra Israelului. Sute de drone si rachete, lansate spre Israel. Iranul a lansat peste 100 de drone inarmate spre Israel ca represalii la un presupus atac israelian in Damasc care a ucis mai multi comandanti iranieni de rang inalt.

Razboiul din Ucraina: Valuri de bombardamente nocturne continua sa fie lansate de ruși in numeroase regiuni din Ucraina

16:45, 29.03.2024 - Aproape 100 de rachete și drone au lansat rușii in noaptea de joi spre vineri in mai multe regiuni ucrainene. Extrem de grav au fost avariate trei centrale termice. Au fost ranite șase persoane și provocate intreruperi de curent electric in unele regiuni, au precizat autoritațile ucrainene acuzand Moscova…


Ce parere ai despre aceasta stire?