Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Guy Ritchie, fostul soţ al Madonnei, s-a însurat cu Jacqui Ainsley

Publicat:

Nunta mare în showbiz! Fostul sot al Madonnei, (46 ani), s-a casatorit cu modelul (33 ani). Ceremonia a avut loc joi, în aer liber, în sud-vestul Angliei, în Wiltshire.

Într-o rochie rafinata de dantela, s-a casatorit cu  directorul de la Hollywood, , iar la eveniment au participat si cei doi fii ai Madonnei, Rocco, în vârsta de 14 ani, si David, în vârsta de 9 ani. Acestia au ajutat-o sa se adapteze în rochia sa, înainte de ceremonie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Nunta in familia ”Bravo, tata!”. Producatorul serialului, Maria Marinescu, s-a casatorit! Ce nume importante din showbiz participa la eveniment / VIDEO

22:45, 05.07.2024 - Nunta in familia ”Bravo, tata”! Producatorul emisiunii se casatorește! Maria Marinescu traiește cea mai frumoasa zi din viața ei, iar toate persoanele apropiate sunt alaturi de ea! O mulțime de nume importante din showbiz iși vor face apariția la eveniment!

Nunta in familia Mireasa! Ela și Petrica, caștigatorii sezonului 4, s-au casatorit religios astazi. Primele imagini de la eveniment

21:30, 04.07.2024 - Zi importanta pentru Ela și Petrica de la Mireasa! Caștigatorii sezonului 4 au devenit o familie astazi și in fața lui Dumnezeu. Cei doi au facut nunta in Maramureș, avandu-i alaturi pe Marian Pavel, fost concurent in sezonul 3, și pe iubita lui, Dana, nașii cuplului. Primele imagini din ziua cea mare.

Gerard Butler și Penny Lanme, povestea de dragoste care zguduie Londra

17:20, 04.07.2024 - Gerard Butler, in varsta de 54 de ani, a fost vazut alaturi de Penny Lanme, model. Lanme este cu 25 de ani mai tanara decat el. Starul de la Hollywood parea cucerit de Penny Lane, in varsta de 29 de ani, cunoscuta din Sports Illustrated, in timp ce se plimbau prin cartierul de lux Primrose […]

Actorul Alex Bogdan s-a casatorit in secret! Imagini senzaționale de la cununia civila / FOTO

13:41, 21.06.2024 - Nunta importanta in showbiz! Alex Bogdan s-a casatorit in mare secret! Actorul și soția lui au avut parte de o cununie civila de vis! Imaginile de la marele eveniment sunt de-a dreptul fabuloase, iar cei doi au primit doar cuvinte de lauda! Iata cum arata soția actorului!

Video Rupert Murdoch s-a insurat iar, la 93 de ani: A cincea soție e socra lui Roman Abramovici

04:50, 03.06.2024 - Magnatul media Rupert Murdoch s-a casatorit pentru a cincea oara, sambata, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in podgoria sa din California, relateaza bbc.com. Murdoch, in varsta de 93 de ani, si-a unit destinul cu Elena Zhukova, in varsta de 67 de ani, biolog rus la pensie.

Roxana Hulpe, s-a casatorit cu directorul festivalului UNTOLD!

18:30, 02.06.2024 - Prezentatoarea de la PRO TV, clujeanca Roxana Hulpe, s-a casatorit cu directorul festivalului UNTOLD. Dupa ce a fost ceruta in casatorie de Bogdan Radulescu, co-fondator Untold, chiar la festival, in 2022, a urmat marea ceremonie, care a avut o tema inedita – Circus. Nunta a avut loc de 1 iunie, chiar…

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

10:30, 08.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, potrivit mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?