Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Fenomen ciudat în cel mai arid deșert din lume: Au răsărit milioane de flori

Publicat:
FOTO Fenomen ciudat în cel mai arid deșert din lume: Au răsărit milioane de flori

din Chile, cel mai arid de pe planeta, a fost acoperit cu flori mov si albe pe mai multi kilometri, datorita precipitatiilor neobisnuite din aceasta regiune nordica a tarii, informeaza News.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Fenomen ciudat in China: Oamenii incep sa o ia razna și se razbuna ucigand alte persoane

18:55, 27.07.2024 - Un autovehicul a intrat sambata in multime intr-un oras mare din centrul Chinei, omorand opt persoane si ranind cinci, dintre care doi grav, au anuntat autoritatile, fara a preciza daca gestul a fost intentionat sau nu. Este al doilea incident de acest gen, in doar o saptamana, informeaza Agerpres.

Coloane cu milioane de insecte pe cer, fenomen neobișnuit și spectaculos. Ce spun specialiștii

21:50, 13.07.2024 - Un fenomen rar a fost observat la intrarea in orașul Galați. Pe cer au aparut coloane de insecte, asemeni unor fuioare de fum. Specialiștii spun ca au aparut din cauza caldurii excesive și nu reprezinta un pericol.

Unul dintre cele mai aride deșerturi din lume este acoperit cu flori

06:51, 12.07.2024 - Schimbarile climatice iși spun cuvintul: unul dintre cele mai aride deșerturi din lume este acoperit cu flori. Deșertul Atacama din nordul Chile este unul dintre cele mai secetoase locuri de pe Pamint, insa porțiuni din nisipul sau, de obicei sterp, sint acoperite in prezent cu o floare colorata de…

Milioane de flori in cel mai arid deșert din lume

14:45, 11.07.2024 - In deșertul Atacama din Chile, cel mai arid din lume, au rasarit milioane de flori colorate, fenomenul e datorita precipitațiile neobișnuit de mari pentru acea zona. S-a raportat ca deșertul Atacama a fost acoperit de milioane de flori, pe o suprafața de aproximativ 300-400 km patrati. Cesar Pizarro,…

Schimbarile climatice iși spun cuvantul: unul dintre cele mai aride deșerturi din lume este acoperit cu flori

07:25, 11.07.2024 - Deșertul Atacama din nordul Chile este unul dintre cele mai secetoase locuri de pe Pamant, insa porțiuni din nisipul sau, de obicei sterp, sunt acoperite in prezent cu o floare colorata de flori albe și violet.

Cel mai arid deșert de pe planeta surprinde vizitatorii cu un fenomen rar de inflorire in timpul iernii australe

20:16, 08.07.2024 - Dunele de nisip din desertul Atacama din Chile, cel mai arid de pe planeta, au fost acoperite in ultimele zile de flori albe si violet, dupa ploile timpurii care au stimulat inflorirea in toiul iernii din emisfera sudica, transmite luni Reuters.

Fenomen ciudat pe piața imobiliara din Romania: Ce se intampla cu prețurile apartamentelor

00:10, 05.06.2024 - Preturile apartamentelor din orasele mari a continuat sa creasca in acest an si au ajuns in unele cazuri la valori record, cu majorari an la an de 18% in Brasov, 11% in Bucuresti, 10% in Cluj sau 8,7% in Timisoara, arata o analiza imobiliare.ro, scrie Ziarul Financiar.

Nicușor Dan, explicații halucinante despre datoriile PMB: Sunt un fenomen normal. Doar Ceaușescu nu a avut datorii

09:50, 10.05.2024 - "Trebuie sa facem diferența, eu n-am spus niciodata ca Primaria Capitalei nu are datorii. Doar Ceaușescu nu a avut datorii. In rest, toata lumea are datorii și e bine sa aiba ca sa pui banii in dezvoltare. Nicușor Dan ar mai vrea 3 mandate la Primaria Capitalei! Ce PLANURI are actualul edil Eu am spus…


Ce parere ai despre aceasta stire?