Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Edith de la MPFM a împlinit 29 de ani. Cum a sărbătorit iubita lui Ali

Publicat:

Edith, fosta concurenta de la "Mireasa pentru fiul meu", si-a sarbatorit de curand ziua de nastere. Edith a implinit 29 de ani si se simte mai bine ca oricand. Fosta concurenta a impartasit cu fanii imagini de la petrecerea de ziua ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 au sarbatorit șase luni de cand s-au casatorit civil. Mesajul emoționant transmis de fosta concurenta: "Cand ma gandesc..." / FOTO

19:30, 22.06.2024 - Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 sarbatoresc șase luni de cand au spus DA in fața ofițerului starii civile. Cei doi indragostiți au devenit soț și soție cu jumatate de an in urma și se pare ca relația dintre ei decurge foarte bine.

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Cum mai arata Anca de la Mireasa in prezent. Fosta concurenta traiește o frumoasa poveste dedragoste. Unde se afla acum

11:31, 11.06.2024 - Anca, una dintre cele mai indragite concurente ale show-ului „Mireasa”, a reaparut recent in atenția publicului cu o serie de fotografii care demonstreaza ca viața ei a luat o turnura fericita.

Maria Lungu a izbucnit, dupa ce a fost calcata pe nervi de ultimele acuzații! Fosta iubita lui Cristian Marinescu de la Mireasa, atac dur la adresa lui?!: ”E vai de capul tau”

21:10, 22.05.2024 - Maria Lungu continua scandalul! Fosta iubita a lui Cristian Marinescu a revenit cu noi acuzații dure și un mesaj tranșant, dupa ultimele declarații despre ea. A fost ferma și a spus ca este pregatita sa faca dezvaluiri uluitoare. Iata ce declarații a facut, dupa ce a fost calcata pe nervi!

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Fosta iubita a lui Cristian Marinescu continua seria dezvaluirilor. Maria Lungu, adevarul despre relația cu mama lui, dupa ce doamna Daniela a spus ca este prietena cu ea / VIDEO

13:20, 26.04.2024 - Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, a format un cuplu in urma cu ceva timp cu Maria Lungu, tanara care a facut lumina cu privire la relația lor. Concurentul a declarat ca deși și-a dorit ceva serios, iubita lui de la acea vreme nu a vrut același lucru. Maria Lungu spune ca s-a saturat ca tanarul…

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.


Ce parere ai despre aceasta stire?