Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Darren Cahill s-a întâlnit cu cei mai importanți oameni din fosta echipă a Simonei Halep

Publicat:

s-a intalnit vineri cu la un restaurant din București, iar fostul antrenor al dublei caștigatoare de pare ca și-a continuat șederea in țara noastra pentru a o ajuta pe aceasta in scandalul de dopaj in care este implicata.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini impresionante cu tatal Simonei Halep, plangand in hohote, la meciul sportivei de la Cluj! Aproape 10.000 de oameni au aplaudat minute in șir

16:20, 16.06.2024 - Simona Halep a jucat ieri un meci demonstrativ impotriva foștilor mai tenismeni Andre Agassi și Steffi Graf. La eveniment a participat și Stere Halep, care a inceput sa planga in hohote in timpul discursului fiicei sale.

Simona Halep, fara antrenor și cu probleme „grave” la genunchi - Raspunsul la intrebarea: „Cand va mai avea Romania o campioana de Grand Slam?”

10:11, 07.06.2024 - Revenita in circuitul WTA in luna martie, Simona Halep s-a confruntat cu probleme medicale și a jucat doar doua meciuri. Fosta lidera mondiala a oferit detalii despre cat de grava este accidentarea care o ține departe de teren și a dezvaluit cum s-a schimbat viața ei odata cu apariția scandalului de…

Boris Becker cere dreptate pentru Simona Halep: „A fost penalizata de doua ori, nu poate fi tratata așa”

09:01, 27.05.2024 - Directoarea Roland Garros a afirmat ca nu i-a acordat un wild card Simonei Halep pentru ca aceasta nu a fost exonerata de pedeapsa in scandalul de dopaj, iar Boris Becker (multiplu campion de Grand Slam și fost lider ATP) ii ia apararea romancei.

Directoarea Roland Garros explica de ce nu i-a oferit un wildcard Simonei Halep

17:20, 25.05.2024 - Revenita de curand in circuitul WTA, Simona Halep nu va avea ocazia de a juca in acest an la Roland Garros, dupa ce organizatorii au decis sa ofere wildcard-uri pentru alți sportivi. Mai mult decat atat, directoarea turneului de Grand Slam de la Paris a venit cu explicații in acest caz.

Milionarul Dorin Mateiu rupe tacerea despre relația cu Simona Halep: „Ne-am intalnit de mai multe ori”

18:15, 19.05.2024 - Dupa speculațiile recente care au inconjurat viața amoroasa a Simonei Halep, Dorin Mateiu, milionarul despre care s-a zvonit ca ar fi intr-o relație cu celebra jucatoare de tenis, a facut primele declarații oficiale.

Ion Țiriac vorbește despre șansele Simonei Halep de a mai caștiga un Grand Slam

17:10, 06.04.2024 - ​Dupa ce TAS i-a dat caștig de cauza și i-a redus considerabil suspendarea (de la 4 ani la 9 luni), Simona Halep a revenit pe terenul de tenis și a jucat in runda inaugurala a turneului de la Miami, unde a fost eliminata de Paula Badosa.

Darren Cahill, cu ochii pe noul antrenor al Simonei

14:00, 06.04.2024 - Darren Cahill a vorbit despre noul antrenor al Simonei Halep, Carlos Martinez. Acest parteneriat este „o provocare” și pentru catalan, este de parere Darren Cahill. Intr-un interviu pentru  Digi Sport , antrenorul australian a dezvaluit ca a discutat cu Carlos Martinez inca de acum „4-5 luni” și ca…

Darren Cahill, cuvinte de lauda pentru noul antrenor al Simonei Halep: „A avut incredere in ea”

19:50, 05.04.2024 - Dupa revenirea pe teren la WTA Miami, Simona Halep se pregatește intens pentru sezonul de zgura, urmand sa debuteze la turneul de la Madrid. Antrenorul Carlos Martinez joaca un rol esențial in aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?