Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Daniela Crudu, îndrăgostită iremediabil?! Asistenta păcătoasă și-a declarat dragostea pe internet

Publicat:

La doar câteva zile dupa ce a impresionat cu mai multe fotografii din vacanța, în care aparea într-un costum de baie, și-a pus pe jar fanii, caci a facut o declarație de iubire.

Faptul ca bruneta pacatoasa se afla într-o vacanța în Spania nu este un secret pentru nimeni, însa ca aceasta ar fi îndragostita nu este cunoscut. Totuși, astazi bruneta n-a mai rezistat și și-a strigat dragostea prin intermediul unui mesaj publicat pe internet.

&"Te ador&", a scris ea pe nisip, iar apoi a fotografiat mesajul inedit și l-a…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Oana Zavoranu din vacanța de Paște in Maramureș. Ce a descoperit acolo: „O parte de țara inca nemurdarita de timpurile grele”

15:36, 09.05.2024 - Oana Zavoranu și-a petrecut anul acesta Paștele in Maramureș. A vizitat nordul țarii și s-a declarat impresionata de oamenii pe care i-a intalnit acolo, de peisaje, dar și de tradiții. Spre deosebire de alți ani cand statea acasa alaturi de soțul ei, Oana Zavoranu a decis sa petreaca acum intr-un loc…

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Bancnota veche care se vinde cu 15.000 de euro. E tare valoroasa, sigur o mai ai pe acasa. Așa faci bani de vacanța

17:45, 24.04.2024 - Te-ai gandit vreodata ca o bancnota poate costa cat o mașina sau chiar cat o casa? Ei bine, afla ca un ban vechi se vinde pe Internet cu 15.000 de euro. Daca o ai pe casa, ai dat lovitura, pune-o imediat la vanzare. Bancnota care costa cat o mașina Pe internet, in ultima perioada, au […] The post Bancnota…

Ramona Olaru, in pericol in vacanța din Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier: ”Ceva ingrozitor”

13:25, 23.04.2024 - Ramona Olaru a trait clipe de coșmar in vacanța din Egipt! Inca din primele ore dupa ce a aterizat a trecut printr-o mulțime de probleme. Asistenta TV și-a pierdut pașaportul, iar mai apoi a fost implicata intr-un accident rutier. Iata ce a facut!


Ce parere ai despre aceasta stire?