Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(foto) Cum şi-a distrus chipul o prezentatoare TV care şi-a dorit frumuseţea perfectă

Publicat:

O prezentatoare de televiziune din Coreea de Sud este criticata pentru faptul ca si-a distrus chipul dupa ce a trecut prin mai multe operatii estetice. Ea dorea sa aiba o fata in forma de inima, scrie Rocketnews24.com, preluat de gandul.info.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Declarațiile tulburatoare ale unui elev rus despre tabara de vara din Coreea de Nord: „Am lustruit statui și am jucat un joc in care am distrus Casa Alba”

18:25, 03.07.2024 - Un elev rus care a participat in 2015 și 2016 la taberele de vara organizate de statul rus in Coreea de Nord a rupt tacerea, și a dezvaluit lumii in ce constau activitațile pe care sunt obligați sa le faca elevii, cu varste fragede.

Macron nu mai e dorit nici in propria coaliție. Unii aliați nu vor sa se mai asocieze cu el: „Nu veți vedea chipul lui pe afișele mele”

14:00, 12.06.2024 - In afara Franței, președintele Emmanuel Macron intruchipeaza omul de stat european lucid și sigur pe sine. In interiorul Franței, el este vazut din ce in ce mai mult ca o povara, noteaza POLITICO.

Destinația off-camping perfecta pentru a descoperi Transilvania autentica!

12:51, 27.05.2024 - Daca iți dorești sa descoperi Transilvania autentica, avem destinația off-camping perfecta: ???? Rimetea, județul Alba. Unul dintre cele mai frumoase sate romanești. Frumusețea naturii rurale se imbina armonios cu peisajul

Actorul care l-a jucat pe Kramer in „Seinfeld” vorbește dupa 18 ani despre incidentul care i-a distrus cariera

10:50, 23.05.2024 - Actorul și comediantul american Michael Richards, cunoscut pentru interpretarea rolului lui Cosmo Kramer in cele 9 sezoane ale serialului „Seinfeld”, a vorbit dupa 18 ani despre incidentul care i-a ruinat cariera și l-a facut sa se retraga din lumina reflectoarelor, relateaza Variety.

VIDEO/ Imagini șocante din Polonia - Unul dintre cele mai mari centre comerciale din Varșovia, distrus in totalitate de un incendiu uriaș

15:55, 12.05.2024 - Un centru comercial din Varsovia a fost distrus aproape in totalitate de un incendiu masiv izbucnit sambata noaptea, fara a se inregistra victime umane, au anuntat autoritatile poloneze, potrivit Reuters.Complexul comercial Marywilska 44, ce gazduia aproximativ 1.

Omul dorit de Mititelu la FCU Craiova i-a distrus pe jucatori, dupa 1-3 cu UTA: „Rar mi-a fost dat sa vad așa ceva!”

20:25, 06.05.2024 - UTA - FCU Craiova 3-1. Florin Prunea, omul care a fost dorit in funcția de președinte de Adrian Mititelu, i-a criticat dur pe jucatorii echipei oltene. Prunea i-a luat la ținta pe Aurelian Chițu și pe Leo Lacroix, doi dintre titularii de baza din acest sezon la FCU Craiova, echipa care e cu un pas in…

Teroare intr-o familie din Sibiu. Un barbat a distrus brațara de monitorizare dupa ce și-a amenințat cu moartea soția și copiii

13:00, 24.04.2024 - Un barbat din judetul Sibiu care si-a amenintat cu moartea sotia si copiii a fost monitorizat electronic dupa emiterea unui ordin de protectie. Barbatul a fost dat in urmarire dupa ce și-a distrus bratara electronica si si-a sunat sotia. ”La data de 1 aprilie a.c., in jurul orei 20.00, politistii Sectiei…

Rușii au distrus cea mai mare centrala electrica din regiunea Kiev

11:45, 12.04.2024 - Rusia a distrus joi cea mai mare centrala de electricitate din regiunea Kiev a Ucrainei intr-un atac cu rachete, in timp ce președintele Volodomir Zelenski a acuzat Occidentul ca „inchide ochii” la nevoia țarii sale de sisteme de aparari aeriene.


Ce parere ai despre aceasta stire?