Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" aşteaptă un bebeluş!? Imaginea care a stârnit controverse printre fani

Publicat:

O prezenta placuta în cadrul competitiei "Mireasa pentru fiul meu", Cristiana a impresionat cu inocenta ei, dar si cu fermitatea cu care a tratat problemele, fapt pentru care se bucura în continuare de admiratia prietenilor virtuali.

Astfel, sotia lui Marian a ramas în relatii foarte bune cu Ionela, fosta concurenta la "Mireasa pentru fiul meu", în cel de-al patrulea sezon, iar o imagine publicata pe retelele de socializare a stârnit controverse pe internet.

" asteapta un bebelus?", este întrebarea…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

In premiera, contabilii vor sa iasa in strada. Ce este e-TVA si de ce a starnit controverse și proteste

12:11, 26.06.2024 - In premiera, contabilii afiliați CECCAR organizeaza un marș in Capitala, pana in fața sediilor ANAF și a Ministerului Finanțelor, in principal cerand eliminarea controversatei ordonanțe privind e-TVA.

Cand va naște Ana Baniciu! Artista așteapta primul ei bebeluș in orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO

15:45, 03.06.2024 - Ana Baniciu este nerabdatoare sa aduca pe lume primul ei bebeluș! Cantareața s-a mutat intr-o casa noua, iar acum este pregatita pentru urmatoarea etapa din viața ei. Iata cand va naște și cate zile mai are pana la termenul final!

Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Maria și Ștefan, cearta din cauza interacțiunilor cu Ionela! Gelozia concurentei ii sperie pe toți

15:46, 24.05.2024 - Maria considera ca Ștefan nu este in masura sa vorbeasca cu absolut nicio fata lucrurile despre care au discutat. „Unul la mana ca tu ai relație, doi la mana ca nu ai nicio legatura cu ea”

Xtra Night Show. Adriana Bahmuțeanu scoate la licitație maioul lui George Restivan. De ce a starnit controverse articolul vestimentar: "L-au facut in toate felurile..." / VIDEO

08:50, 21.05.2024 - Maoiul pe care George Restivan l-au purtat in timp ce a ieșit la un restaurant din Capitala sa ia masa insoțit de soția lui a starnit controverse in mediul online. Acum, Adriana Bahmuțeanu a scos la licitație articolul vestimentar.

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tensiuni intre Ionela și Albert! Concurenta regreta ca a ramas in emisiune: ”Nu imi e bine deloc” / VIDEO

21:30, 30.04.2024 - Au aparut tensiuni intre Albert și Ionela! Concurenta a fost in cursa pentru eliminare, dar in urma voturilor concurenților, a ramas in emisiune. Deși ar fi fost o veste buna, se pare ca ea regreta ca nu pleaca acasa. Totul s-ar fi intamplat din cauza lui Albert.

”Incerc sa nu mai plang incontinuu”. Cat de greu ii este Antoniei de la Mireasa sa stea departe de Cristian Marinescu, dupa eliminare. Concurenta așteapta sa se reintalneasca / FOTO

14:00, 29.04.2024 - Eliminarea Antoniei din casa Mireasa a fost un șoc pentru ea și Cristian Marinescu! Deși nu și-a dorit acest lucru, concurenta a fost nevoita sa plece acasa. Nu se aștepta, insa, sa ii fie atat de dificil sa stea departe de iubitul ei. Concurenta abia poate sa se opreasca din plans și tot ce spera este…

Bobonete si Dragos Bucur, neintelegeri la Romanii au talent. Concurentul care a starnit controverse la masa juriului: „Nu era o regula”

22:06, 26.04.2024 - Un moment inedit, adus de un concurent ce vine de la distanța uriașa de Romania, a imparțit parerile la masa juriului și a creat chiar cateva neințelegeri intre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. „Familia mea e foarte stricta. Am un stramoș samurai” Hisashi Watanabe a venit la Romanii au talent tocmai…


Ce parere ai despre aceasta stire?