Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Burtica lui Anahi se măreşte pe zi ce trece! Cum arată acum graviduţa care a jucat în "Rebelde"

Publicat:

Anahi este una dintre cele mai iubite actrite de telenovele. Artista mai are putin si îsi va tine în brate primul sau copil, dar deocamdata profita de burtica ei de gravida.
Actrita din "Rebelde" a postat de Craciun mai multe fotografii cu burtica ei, într-una dintre ele aparând si iubitul ei, . Acesta îsi tine iubita în brate într-un mod tandru, iar cei doi arata deja ca o familie.
Anahi se afla într-o forma foarte bune si se vede cât este de fericita si de când a aflat ca va deveni mamica.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Denisa Raileanu de la Mireasa sezonul 7, primele imagini cu burtica de graviduța. Tanara va deveni curand mamica pentru prima data: "Dumnezeu a decis..."/ FOTO

17:01, 26.06.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa sezonul 7 urmeaza sa devina, in curand, mamica pentru prima data. Recent, tanara a facut publice primele imagini cu burtica de graviduța și in descrierea lor a adaugat un mesaj emoționant.

Dan Voiculescu ii reamintește lui Coldea despre rolul pe care l-a jucat pe „culoarele justiției”

15:25, 22.06.2024 - Profesorul Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor, reamintește ce rol juca Florian Coldea in justiție, in perioada in care președinte era Traian Basescu. Numele lui Florian Coldea apare intr-o inregistrare a unei discuții dintre Traian Basescu și un interlo

Andreea Sasu numara zilele pana cand iși va cunoaște bebelușul! Iubita lui Phillipp Plein a facut publica o noua imagine cu burtica de graviduța / FOTO

22:36, 10.06.2024 - A mai ramas foarte puțin pana cand Andreea Sasu și Phillipp Plein iși vor cunoaște bebelușul. Iubita celebrului designer urmeaza sa devina mama in curand. Recent, romanca a facut publica o noua imagine cu burtica de graviduța.

Activitati pentru copii in Gara CFR Constanta de 1 Iunie (GALERIE FOTO)

11:05, 03.06.2024 - Sute de copii au trecut sambata, pe 1 Iunie, prin Gara Constanta si au particiat la activitatile organizate de SRCF Constanta, cu sprijinul Club Sportiv Municipal Constanta, Gruparea Mobila Tomis si Dobrogea Grup.Potrivit reprezentantilor SRCF Constanta, cei mici au jucat sotronul si au realizat, cu…

Anca Dumitra, o noua imagine cu burtica de graviduța. Actrița va deveni mama peste trei luni / FOTO

09:30, 30.05.2024 - Anca Dumitra traiește o perioada ideala in viața sa. Este insarcinata in trimestrul al treilea și urmeaza sa iși stranga puiul la piept peste puțin timp. Actrița și soțul ei, Manfred Spendier vor deveni parinți pentru prima data și sunt gata pentru noua etapa din viața lor.

Vantul i-a jucat feste Mihaelei Buzarnescu! Un pic a lipsit și se lasa cu o accidentare / PAPARAZZI

22:55, 13.05.2024 - Mihaela Buzarnescu demonstreaza ca totul este posibil! Deși risca o accidentare din cauza vantului, tenismena a facut fața și a dus sarcina la indeplinire. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, au surprins imagini de colecție cu sportiva.

Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in și știți in ce condiții”

14:50, 20.04.2024 - Mircea Rednic se pregatește de duelul cu fostul antrenor al echipei UTA, Gyuszi Balint, intr-un meci in care gruparea aradeana intalnește luni seara, la Ploiești,... The post Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in și știți in ce condiții” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?