Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO Așa arată iadul: imagini șocante cu un fost prizonier ucrainean ținut în camera de tortură în Rusia

Publicat:
FOTO Așa arată iadul: imagini șocante cu un fost prizonier ucrainean ținut în camera de tortură în Rusia

Apar primele imagini cu soldații ucraineni eliberați din captivitate din Rusia, totul in urma unui schimb de prizonieri intre cele doua țari.Imaginile il arata pe ucraineanul , dupa doi ani de captivitate in Rusia.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia și Ucraina au organizat un schimb de prizonieri

12:01, 26.06.2024 - Ministerul rus al Apararii a declarat marți ca procesul de negociere a dus la returnarea a 90 de militari ruși de pe teritoriul controlat de Kiev, care erau in pericol de moarte in captivitate. "In schimb, au fost predați 90 de prizonieri de razboi ai FAU", a declarat ministerul intr-o declarație. "In…

Care este telefonul oficial al Euro 2024

10:51, 17.06.2024 - Euro 2024 a inceput deja de cateva zile, iar astazi Romania intra oficial in competiție, de la ora 16:00, impotriva Ucrainei. Daca ai vazut insa meciurile la televizor, la terasa, sau pe unul dintre ecranele gigant din oraș, probabil ca ai remarcat și faptul ca panourile publicitare de pe margine au…

Zelenski a ținut un nou discurs in fața parlamentarilor germani: „Vremea compromisurilor a trecut cand Putin ne-a ars orasele”

18:15, 11.06.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat, marti, in Bundestag (camera inferioara a parlamentului german), ca nu poate exista pace in Ucraina atat timp cat tara ramane divizata, cu o parte ocupata de Rusia.

Imagini șocante din camerele de tortura ale Rusiei. Starea unui prizonier ucrainean dupa 2 ani de detenție aduce aminte de lagarele naziste

11:01, 05.06.2024 - Fotografii infioratoare cu un prizonier de razboi ucrainean intors acasa dupa doi ani de captivitate in Rusia au fost publicate de autoritațile din Ucraina. Imaginile amintesc de lagarele de concentrare naziste.

Imagini șocante cu un prizonier ucrainean dupa doi ani de captivitate in Rusia. „Evoca cele mai intunecate pagini ale istoriei umane”

09:40, 05.06.2024 - Autoritațile ucrainene au facut publice fotografii șocante cu un prizonier de razboi ucrainean intors acasa dupa doi ani de captivitate in Rusia. Barbatul, care facea parte din echipa de paza a centralei nucleare de la Cernobil, a fost luat prizonier in martie 2022 și eliberat dupa doi ani, la sfarșitul…

Acces Direct. Vasile, romanul ținut sclav intr-o padure de catre patronul lui, a ajuns acasa. Declarații șocante despre perioada in care a lucrat in Italia

19:26, 27.05.2024 - Vasile spune ca a trait un coșmar in Italia, asta dupa ce a fost ținut sclav intr-o padure. Barbatul a ajuns in Romania și a putut sa iși revada familia dupa patru ani in care a tot sperat ca se va reintalni cu cei dragi.

Scene șocante: Autobuz plin cu pasageri, cazut in rau. Cel puțin un mort / VIDEO

16:50, 10.05.2024 - Un autobuz plin cu pasageri a cazut in raul din centrul orașului. Cel puțin o persoana și-a pierdut viața.Un autobuz cu pasageri a rupt gardul și a cazut in raul Moika din Sankt Petersburg, Rusia. Potrivit datelor preliminare, in el se aflau pasageri.In St.

Imagini din timpul interogatoriului suspecților atacului sangeros din Moscova. Semne clare de tortura/ VIDEO

13:45, 08.04.2024 - Pe paginile de internet din Rusia au fost postate imagini cu interogatoriul teroristilor ISIS care au organizat atacul terorist de la Complexul Crocus de langa Moscova. In videoclip, militanții „marturisesc” ca s-ar fi indreptat spre Kiev dupa atacul terorist.


Ce parere ai despre aceasta stire?