Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Andreaa Bălăn, extrem de sexy în ultimul videoclip! Cântăreața a purtat cele mai îndrăznețe ținute

Publicat:

este o artista desarvașita și una dintre cele mai indragite cantarețe de la noi. Deși a nascut in urma cu un an, a reușit sa scape rapid de kilogramele acumultate pe parcursul sarcinii și sa devina o mamica sexy.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Balan, reguli stricte pentru fiicele sale. Ce nu au voie sa faca pana la 12 ani: „In familia noastra așa este”

11:40, 28.06.2024 - Andreea Balan are doua fetițe minunate din casnicia cu George Burcea și este foarte implicata in creșterea lor. Cantareața are reguli stricte in ceea ce privește educația Ellei și a Clarei.Implicata activ in creșterea fiicelor sale, vedeta respecta cu strictețe regulile pe care le-a impus de la inceput,…

Star Matinal. Cat de stricta este Andreea Balan in rolul de mama. Cantareața a impus reguli clare, pe care a decis sa le dezvaluie: ”Este cel mai greșit lucru” / VIDEO

08:56, 28.06.2024 - Andreea Balan este o mama drept de luat exemplu. Se implica constant in creșterea fiicelor sale și nu se abate niciodata de la regulile pe care le-a impus de la inceaut! Iata ce nu au voie sa dețina fetițele Andreei Balan și ce ale reguli trebuie sa respecte!

Venus și Serena Williams, așa cum nu le-ai mai vazut » Ce ținute au purtat la Vogue World 2024: saci reciclați și „Regina reginelor”

16:25, 24.06.2024 - Venus și Serena Williams au participat duminica la evenimentul Vogue World 2024 din Paris. Americancele au purtat ținute inedite, menite sa „marcheze intersecția dintre sport și fashion”. Serena Williams s-a retras oficial din tenis, in timp ce Venus, sora mai mare, a luat o pauza. A jucat ultimul meci…

Mesajul pe care Victor Cornea i l-a trimis Andreei Balan inainte de a forma un cuplu. Abia acum s-a aflat. „Atat, punct!”

16:16, 16.06.2024 - Andreea Balan și tenismenul Victor Cornea traiesc de un an o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi locuiesc deja impreuna, iar sportivul se ințelege de minune cu fetele artistei. Invitata la podcastul Ilincai Vandici, Andreea Balan a povestit cum a inceput povestea ei de dragoste cu Victor Cornea, dezvaluind…

Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, ținute de senzație in aceasta gala de vis. Cum au aratat acestea

20:11, 11.05.2024 - In ediția din 11 mai 2024 a emisiunii "Te cunosc de undeva!", Andreea Balan și Alina Pușcaș au stralucit pe micul ecran prin alegerile lor vestimentare atent selectate, aducand o nota de stil și eleganța in cadrul show-ului.

Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, apariții speciale in a 12-a gala. Ce ținute au purtat

20:05, 04.05.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș au bifat, din nou, apariții speciale in cea de-a 12-a gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Iata cat de bine au aratat jurata și prezentatoarea show-ului.

Avertisment extrem de dur pentru Ucraina: Ajutorul primit de la SUA ar putea fi ultimul. Nu pot caștiga militar razboiul in niciun fel (Analiști)

18:16, 27.04.2024 - Analiștii militari spun ca Ucraina ar trebui sa foloseasca cu prudența cel mai recent pachet de ajutor american de 61 de miliarde de dolari, ca și cu ar fi ultimul pe care țara l-ar primi, scrie Business Insider.

Caini Amstaff infometați in ultimul hal de stapan. Au fost gasiți bolnavi și extrem de slabiți

16:00, 10.04.2024 - Doi caini metiși de Amstaff au fost salvați de Poliția Animalelor Galați și duși intr-un adapost de animale. Aceștia era bolnavi și slabiți, din cauza infometarii la care au fost supuși de stapan.


Ce parere ai despre aceasta stire?