Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Adelina Pestriţu a luat foc când a citit un comentariu de la o poză de album! Gluma nesărată pe care a făcut-o un internaut şi reacţia acidă a vedetei

Publicat:

a facut publica o fotografie de pus in rama si asta datorita ipostazei in care a fost surprinsa in bratele iubitului ei, Speak. In timp ce unii dintre fani le faceau complimente, unul dintre internauti a provocat-o pe fosta prezentatoare TV cu o gluma proasta. nu a stat prea mult pe ganduri si i-a raspuns.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aurel Tamaș, gluma „nesarata” la petrecerea de Rusalii: „Dedicație pentru vegani” - FOTO

14:25, 24.06.2024 - Indragitul cantareț clujean Aurel Tamaș și-a invitat prietenii de Rusalii la o petrecere campeneasca.Fanilor artistului le-a lasat gura apa cand cantarețul s-a laudat cu un purcel la proțap.„Sus pe Șesu de la Jina , cu șefii Happy, și baciu Bebeșelea.O dedicație pentru vegani”, a glumit Aurel Tamaș. 

Ce spune Delia dupa ce Babasha a fost huiduit de public, la concertul Coldplay. Reacția acida a artistei: „Ce avem in program”

21:20, 13.06.2024 - Babasha a fost criticat dupa ce a urcat pe scena amplasata pe Arena Naționala pentru trupa Coldplay. Delia a sarit in apararea artistului roman și a transmis un mesaj important pentru cei care l-au criticat.

Nu e gluma! Golul care a declanșat CUTREMURUL » Povestea evenimentului UNIC in istoria fotbalului!

13:20, 19.05.2024 - In istoria fotbalului mondial exista un caz unic, un gol care a pus in mișcare acele unui seismograf. Un gol care a declanșat un cutremur cat se poate de real! S-a intamplat in campionatul Argentinei, intr-unul dintre episoadele incinsului „Derby Platense”, Estudiantes La Plata – Gimnasia y Esgrima…

Adelina Pestrițu și-a cumparat mașina visurilor sale! Cum arata noua achiziție a vedetei. Interiorul este de-a dreptul spectaculos

15:25, 15.05.2024 - Adelina Pestrițu și-a luat urmaritorii prin surprindere atunci cand a postat pe rețelele de socializare imagini cu noua sa achiziție. Cat a scos din buzunar frumoasa bruneta pentru a-și lua mașina visurilor ei!

VIDEO Taylor Swift a lansat un nou album, „The Tortured Poets Department"

08:40, 19.04.2024 - Regina muzicii pop Taylor Swift a lansat vineri un nou album, al unsprezecelea opus al cantaretei americane de muzica country devenita megastar global, care a doborat record dupa record, transmite News.ro. „Este vorba despre dragoste si poezie... Noul album The Tortured Poets Department a iesit acum",…

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.


Ce parere ai despre aceasta stire?