Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbalistul naționalei, prins când inhala un drog periculos. Zeci de oameni au murit din cauza lui

Publicat:

, 18 ani, este noua senzație a fotbalului englez. Atacantul lui a marcat pe banda rulanta in sezonul trecut. Și, mai nou, comite prostii pe banda rulanta. A comis-o la naționala Angliei in urma cu o saptamana și mai nou este protagonistul unui filmuleț compromițator. Au fost publicate imagini cu […] The post Fotbalistul naționalei, prins cand inhala un drog periculos. Zeci de oameni au murit din cauza lui appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

 54 de oameni au murit din cauza bauturilor alcoolice contaminate

15:55, 22.06.2024 - Numarul morților a urcat la 54 din cauza consumului de bauturi alcoolice contaminate in statul Tamil Nadu, din sudul Indiei, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania. Citește și Asociatia „Tales of Angels”, invitata la Ziua Republicii Italia Peste 100 de persoane sunt inca internate in spital,…

Tragedie fara margini: 54 de oameni au murit din cauza bauturilor alcoolice contaminate

14:41, 22.06.2024 - Numarul morților a urcat la 54 din cauza consumului de bauturi alcoolice contaminate in statul Tamil Nadu, din sudul Indiei, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.Peste 100 de persoane sunt inca internate in spital, a declarat sambata un oficial guvernamental.

Mason Greenwood, in vizorul clubului portughez Benfica Lisabona

12:40, 07.06.2024 - Fotbalistul englez Mason Greenwood, aflat sub contract cu Manchester United, dar care a evoluat in sezonul trecut in liga spaniola, sub forma de imprumut, la formatia Getafe, este dorit de clubul portughez Benfica Lisabona, informeaza ziarul lusitan Record.

Trei star-uri din Premier League au fost lasate pe dinafara de Gareth Southgate pentru Campionatul European

18:26, 06.06.2024 - James Maddison (27 ani) și Jack Grealish nu vor face parte din lotul Angliei pentru Campionatul European. Gareth Southgate l-a inclus pe mijlocașul lui Spurs pe lista provizorie de 33 jucatori, insa atat el, cat și Curtis Jones, Jarell Quansah (Liverpool), Harry Maguire (Manchester United) și Jarrad…

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Declarațiile șocante ale tatalui care și-a lovit și obligat copilul sa alerge pe banda, intr-o sala de fitness. Micuțul in varsta de 6 ani a murit

13:15, 03.05.2024 - Tatal acuzat ca și-a abuzat fiul in varsta de 6 ani și i-ar fi provocat moartea, a facut declarații șocante. Barbatul susține ca micuțul a murit din cauza unei pneumonii, nu din cauza antrenamentelor brutale și a presupuselor batai. 

Temperaturi record in India: Noua oameni au murit din cauza valului de caldura

23:45, 01.05.2024 - Mai multe regiuni din India se confrunta cu un val de caldura. Experții spun ca au fost batute unele recorduri in ceea ce privește temperaturile lunii aprilie din India. Cel puțin noua oameni au murit din cauza caniculei.Valul de caldura a lovit estul Indiei.

Se intoarce roata: giganții IT angajeaza oameni din Romania, in timp ce concedierile curg pe banda rulanta in SUA sau vestul Europei

07:15, 18.04.2024 - Zeci de mii de specialiști in domeniul IT din Statele Unite ale Americii și-au pierdut locurile de munca, intr-un an și jumatate, informeaza Rador Radio Romania.Criza industriei IT din America nu i-a afectat pe absolvenții Universitații Politehnica Timișoara.


Ce parere ai despre aceasta stire?