Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Solari, 'recunoscător şi entuziast' după confirmarea oficială pe banca tehnică a echipei Real Madrid

Publicat:

Antrenorul argentinian , confirmat oficial pe banca tehnica a echipei si cu un contract pana in 2021, s-a declarat ''recunoscator'' si ''entuziast'', afirmand ca va avea o responsabilitate ''enorma''.

''Sunt foarte recunoscator si foarte entuziast fata de aceasta mare si frumoasa responsabilitate ce-mi revine. Pentru mine nu se va schimba insa nimic in raport cu cei 11 ani precedenti pe care i-am petrecut la club'', a spus Solari, dupa oficializarea contractului.

a anuntat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Justitia spaniola cere cinci ani de inchisoare pentru antrenorul echipei Real Madrid: De ce este acuzat

17:21, 13.06.2024 - Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, se afla in vizorul justitiei spaniole. Italianul risca cinci ani de inchisoare pentru o evaziune fiscala estimata la peste un milion de euro, relateaza RMC Sport,citat de news.ro .

Antrenorul croat Igor Tudor va parasi banca tehnica a echipei Lazio (presa)

18:30, 05.06.2024 - Antrenorul croat Igor Tudor, in dezacord cu conducerea clubului Lazio Roma, va parasi banca tehnica a echipei, scrie presa sportiva din Italia, conform AFP.Potrivit Gazzetta dello Sport si canalului de televiziune Sky Sports, Tudor si Lazio negociaza conditiile rezilierii contractului.

Rapid iși completeaza banca tehnica – Antrenorul trecut pe la Liverpool va veni in Giulești

18:45, 27.05.2024 - Dupa un sezon in care a ratat toate obiectivele, Rapid se pregatește sa intre in era Neil Lennon. Antrenorul nord-irlandez nu va veni insa singur in Giulești, ci impreuna cu un secund care a lucrat la Liverpool, Blackburn și Bolton.

Incredibil. A renunțat la fotbal in octombrie trecut, dar inca aduce pagube echipei de la care s-a retras!

16:16, 15.05.2024 - Eden Hazard (33 de ani), fostul atacant belgian, care in toamna a anunțat ca se lasa, ii va mai aduce lui Chelsea 5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de euro). Banii reprezinta bonusul stipulat in contractul semnat cu Real Madrid in 2019, pe 5 ani, pentru calificarea in finala Ligii Campionilor.…

Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund, uimit dupa calificarea echipei sale in finala Champions League: „Este incredibil!”

08:05, 08.05.2024 - Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund, s-a declarat mandru dupa ce echipa sa a trecut de PSG și s-a calificat in finala Champions League. Nemții i-au invins pe parizieni, scor 1-0, pe Parc des Princes (2-0, la general). Real Madrid – Bayern Munchen, partida care va stabili adversara Borussiei Dortmund…

Trebuie sa fim curajosi la Madrid, afirma antrenorul echipei Bayern Munchen

09:10, 01.05.2024 - Antrenorul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, considera ca sansele de calificare ale echipei sale in finala Ligii Campionilor au ramas intacte dupa rezultatul de egalitate, 2-2, inregistrat pe teren propriu marti seara, in compania formatiei Real Madrid, in prima mansa a semifinalelor competitiei.

„Mister, bine ai revenit in Gruia! ” CFR Cluj a anunțat revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnica

19:36, 30.04.2024 - Clubul CFR 1907 Cluj a anunțat marți revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnica a echipei. Noul sau contract va intra in vigoare incepand cu data de 1 iunie. Pana atunci, tehnicianul va superviza activitatea echipei doar la antrenamente, neavand

Flavius Stoican, inca un an pe banca tehnica Reșiței

09:20, 25.04.2024 - REȘIȚA – Dupa ce a salvat echipa de la retrogradare, Stoican și-a prelungit contractul cu CSM Reșița pentru inca un sezon! Antrenorul se gandește deja la strategia pentru sezonul viitor și a precizat faptul ca, in ceea ce privește transferurile, se va incadra in bugetul clubului, chiar daca iși va dori…


Ce parere ai despre aceasta stire?