Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: PSG, învinsă la Nantes, ratează încă o ocazie de a-şi valida titlul de campioană a Franţei

Publicat:

Echipa de fotbal Paris Saint-Germain va trebui sa mai astepte pentru a sarbatori cel de-al optulea sau titlu de campioana a Frantei, dupa ce a suferit o noua infrangere, pe terenul formatiei FC Nantes (scor 2-3), miercuri seara, intr-o partida restanta contand pentru etapa a 28-a din Ligue 1.

Dupa o remiza cu Strasbourg (2-2) si un esec usturator la Lille (1-5), duminica, PSG a trait o noua deziluzie la Nantes, unde parizienii au aliniat insa o echipa compusa in mare parte din rezerve.

Fara portarul roman , FC Nantes s-a impus prin golurile marcate de…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Brest doar egal cu Reims si isi vede amenintata pozitia a treia in penultima etapa din Ligue 1

14:01, 11.05.2024 - Brest a fost tinuta in sah vineri pe teren propriu de Reims, scor 1-1, in etapa a 33-a, penultima din Ligue 1, si isi vede amenintata pozitia a treia de Lille, care va juca duminica la Nantes, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Ligue 1: Lille vs Lyon - Duel pentru Europa

08:10, 06.05.2024 - Lille - Lyon, meci contand pentru etapa a 32-a din campionatul Frantei, este programat, luni, 6 mai, de la ora 22:00, pe Stade Pierre Mauroy, si va fi transmis in direct de Digi Sport 4, Orange Sport 4 si Prima Sport 4.

Inter Milano, noua campioana a Italiei la fotbal, a fost din nou invinsa de Sassuolo in Serie A

13:35, 05.05.2024 - Inter Milano, noua campioana a Italiei la fotbal, a fost din nou invinsa de Sassuolo, penultima clasata, care s-a impus si in septembrie si i-a administrat a doua infrangere in acest sezon din Serie A, castigand sambata pe teren propriu, cu scorul de 1-0, intr-un meci din etapa a 35-a, informeaza AFP,…

Unirea Slobozia poate cuceri matematic titlul de campioana in Liga a 2-a

09:35, 02.05.2024 - Unirea Slobozia poate cuceri matematic, in etapa a 8-a a play-out-ului, care incepe joi, titlul de campioana in Liga 2, potrivit Federației Romane de Fotbal.Etapa a 8-a din play-off-ul Ligii secunde incepe joi la Mioveni, de la ora 17.00, cu partida dintre CS Mioveni și AFK Csikszereda.

Loți Boloni s-a dezlanțuit la adresa PSG-ului!

12:55, 29.04.2024 - Septuagenarul antrenor roman Laszlo Boloni are un sezon teribil de greu in Ligue 1 pe banca noii promovate Metz. Contestat de suporteri de mai bine de trei luni dar sprijinit, oarecum neașteptat de conducerea clubului, pentru faptul ca echipa se afla intr-o disperata lupta pentru supraviețuire Boloni…

Paris Saint-Germain, la un pas de al 12-lea sau titlu de campioana a Frantei

09:46, 25.04.2024 - Paris Saint-Germain a invins in deplasare formatia FC Lorient, cu scorul de 4-1, miercuri seara, intr-o partida restanta contand pentru etapa a 29-a din Ligue 1 si s-a apropiat la un singur pas de castigarea celui de-al 12-lea sau titlu de campioana a Frantei, potrivit Agerpres

Au venit sa-l jefuiasca cu ciocanul » Clipe horror traite de mijlocasul turc al lui Lille

13:05, 23.04.2024 - Yusuf Yazici (27 de ani), mijlocasul ofensiv al echipei Lille (locul 4 in Ligue 1), a fost victima unei tentative de jaf luni, relateaza cotidianul local La Voix du Nord. Hotii au incercat patrunderea in locuinta sa cu ajutorul unui ciocan. Jucatorul turc, care a fost victima hotilor pentru a treia…

Olympique Lyon isi continua ascensiunea in Ligue 1

14:55, 08.04.2024 - Echipa Olympique Lyon, septupla campioana a Frantei, isi continua ascensiunea in Ligue 1, dupa un inceput catastrofal de sezon, apropiindu-se de locurile europene in urma victoriei obtinute duminica in deplasare, cu scorul de 3-1, in fata formatiei FC Nantes, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?