Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Narcis Bădic (Politehnica Iaşi), cele mai multe sezoane jucate la aceeaşi echipă

Publicat:

Fotbalistul echipei , , este jucatorul care a adunat cele mai multe sezoane consecutive la aceeasi echipa, anunta site-ul oficial al de Fotbal.

se afla in al noualea sezon consecutiv la seniori in lotul gruparii moldave. Fundasul portughez , de 8 ani la CFR Cluj, este fotbalistul cu cele mai multe editii fara intrerupere pentru o echipa in Liga I.

Printre remarcati se numara si , crescut la si cu prezente doar in tricoul celor de la Viitorul.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbalistul din Superliga, facut praf de soție: „Totul are o limita. Foarte mult timp am incercat sa ascund”

11:36, 08.06.2024 - Zeta Theodoropoulous, soția lui Panagiotis Tachtsidis, mijlocașul de la CFR Cluj, a transmis un mesaj dur la adresa jucatorului grec, pe care il acuza de infideliatate. Zeta este o vedeta TV cunoscuta in Grecia și se afla in platoul unei emisiuni in seara in care a aflat ca Panagiotis ii este infidel.…

Ce se mai aude de trenul metropolitan. Boc: ''E cel mai greu proiect de infrastructura de implementat''

15:05, 07.06.2024 - Viitorul in materie de transport il reprezinta mobilitatea alternativa pe calea ferata. Trenul metropolitan la Cluj ar urma sa asigure legatura intre municipiul reședința de județ și celelalte orașe.

Dennis Politic, increzator inaintea manșei tur cu Csikszereda: „Sunt 100% convins ca ne vom salva” + A vorbit despre viitorul sau: „Toți ne dorim sa evoluam la un nivel cat mai inalt”

16:00, 24.05.2024 - Dennis Politic (24 ani), eroul „cainilor” din manșa tur a barajului cu Csikszereda, a prefațat duelul de la Miercurea Ciuc, oferind detalii și despre viitorul sau. Fotbalistul trecut prin ligile inferioare ale piramidei fotbalistice britanice a reușit o „doppietta” pe cel mai mare stadion al țarii:…

CFR Cluj vrea primul transfer pentru titlul din 2025: clubul a primit oferta, concurența din Asia!

15:06, 20.05.2024 - Pavol Safranko, 29 de ani, și-a incheiat astazi contractul cu Sepsi. Oferta contractului dorit de slovac este pe masa oficialilor lui CFR Cluj, care trebuie sa se decida. Cat mai repede, intrucat are oferte și din Asia, din Japonia și din Coreea de Sud Sepsi a anunțat astazi desparțirea de mai mulți…

Dat afara sambata de la UTA Arad, Tiberiu Capusa a semnat instant cu FC Hermannstadt

10:36, 19.05.2024 - Fundasul dreapta Tiberiu Capusa a semnat un contract pentru urmatoarele doua sezoane cu FC Hermannstadt.El are 26 de ani, iar pe C.V.-ul sau se regasesc echipe ca Viitorul / Farul Constanta, U Cluj, Chindia Targoviste si U.T.A.

Paul Papp și-a decis viitorul » Cu 5 trofee in CV, fundașul a facut anunțul la microfonul GSP: „Vreau in play-off sa ma bat acolo sus!”

11:55, 23.04.2024 - Paul Papp (34 de ani) a anunțat ca și-a prelungit contractul cu Petrolul, iar din sezonul urmator e gata sa se bata pentru primele șase poziții din play-off. La finalul meciului cu UTA Arad, 1-1, fundașul a vorbit despre cele doua puncte pe care le-au pierdut contra aradenilor. Petrolul a condus confruntarea…

Ucraineanul Oleksandr Zincenko, fotbalist la Arsenal Londra, dupa ce a fost redusa varsta de mobilizare militara: „M-as duce sa lupt”

22:21, 05.04.2024 - Fotbalistul echipei Arsenal, ucraineanul Oleksandr Zincenko, a declarat la BBC Newsnight ca ar parasi Marea Britanie pentru a lupta in Ucraina daca ar fi chemat sa o faca, informeaza News.ro.Jucatorul in varsta de 27 de ani a declarat pentru BBC Newsnight ca a donat aproximativ un milion de lire sterline…

Fotbalistul lui Arsenal Londra, donație uriașa pentru ucrainenii afectați de razboi: „M-aș duce sa lupt”

21:50, 05.04.2024 - Fundașul stanga al englezilor de la Arsenal Londra, Oleksandr Zinchenko, a vorbit despre razboiul din Ucraina, țara sa natala, anunțand ca ar merge pentru a lupta daca i s-ar cere acest lucru.


Ce parere ai despre aceasta stire?