Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal - Liga I: ASA Târgu Mureș a prins ultimul loc de play-off după 1-0 cu FC Botoșani

Publicat:

ASA Targu Mureș a invins-o pe FC Botoșani cu scorul de 1-0 (1-0), sambata seara, pe teren propriu, in etapa a 26-a a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului regulat, și a prins ultimul loc de play-off.

ASA, condusa de pe banca tehnica de ''interimarii'' , și Gabriel Mureșan, s-a impus prin golul marcat de George Țucudean (14).

FC Botoșani a avut șansa egalarii, în min. 75, dar mingea expediata de Gabriel Vașvari din lovitura libera de la 30 m a fost respinsa în bara transversala de .

În tur scorul a fost egal,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

CS Barcau Nusfalau incepe ultimul asalt spre Liga a III-a

15:16, 13.06.2024 - CS Barcau Nusfalau, campioana Ligii a IV-a la fotbal, va sustine duminica mansa tur a barajului pentru promovarea in Liga a III-a. Echipa pregatita de Adrian Damian va intalni, in deplasare, campioana judetului Cluj, Vulturul Mintiu Gherlii. Formatia de pe malul Barcaului a devenit in premiera campioana…

CS Medgidia a cucerit titlul la fotbal in Liga a IV-a din judetul Constanta

12:46, 02.06.2024 - Clubul Sportiv Medgidia a inregistrat in ultima vreme mai multe performante remarcabile in cadrul mai multor discipline. Sportivii medgidieni au dovedit ca antrenamentele zilnice pe care le efectueaza nu sunt in zadar. Ultimul exemplu este echipa de fotbal a Medgidiei care a facut un sezon absolut senzational…

FOTBAL SATMAREAN Victoria Carei – Olimpia MCMXXI, ultimul meci din Liga 3

17:15, 24.05.2024 - Vineri și sambata sunt programate ultimele partide in pla-out-ul Ligii 3 la fotbal, ediția 2023/2024.  The post FOTBAL SATMAREAN Victoria Carei – Olimpia MCMXXI, ultimul meci din Liga 3 first appeared on Informatia Zilei .

Derby mureșean, in ultima etapa din Liga a 3-a de fotbal

20:11, 23.05.2024 - Vineri, 24 mai, este programata ultima etapa din faza play-out a Ligii a 3-a de fotbal. In Seria a 9-a, ACS Targu Mureș 1898 va primi, de la ora 18.00, vizita formației Avantul Reghin. Runda mai cuprinde jocurile Viitorul Cluj-Metalurgistul Cugir și CSM Unirea Alba Iulia-Industria Galda. Inaintea acestor…

FOTBAL SATMAREAN Meci pierdut in ultima secunda, calificare ratata!

18:50, 20.05.2024 - Ultimul meci oficial din play-off-ul Ligii 3 din Satu Mare, CSM Olimpia – CSM Sighetu Marmației, a fost unul decisiv pentru ambele formații care aveau ca obiectiv .... The post FOTBAL SATMAREAN Meci pierdut in ultima secunda, calificare ratata! first appeared on Informatia Zilei .

Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei

11:01, 03.05.2024 - Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, joi seara, pe Stamford Bridge, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei, conform Agerpres.Gazdele au deschis scorul prin Trevoh Chalobah (24), cu o lovitura de cap la centrarea lui Conor Gallagher.


Ce parere ai despre aceasta stire?