Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul şef al CIA, David Petraeus, va pleda vinovat pentru scurgere de informaţii confidenţiale

Publicat:

Fostul director al CIA, , va pleda vinovat la acuzatia de a nu fi respectat procedurile in privinta unor informatii secrete.

Petraeus ar fi oferit informatii confidentiale unei femei care scria o carte despre el si care, intamplator, a fost si amanta sa.

Petraeus va fi amendat cu 40.000 de dolari si doi ani sub supraveghere.

Fostul sef al CIA, general cu patru stele, a fost cel mai important oficial al armatei in razboaiele din Iraq si Afganistan.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Assange și-a caștigat libertatea printr-un acord cu SUA

06:15, 25.06.2024 - Wikileaks anunta ca fondatorul Julian Assange a parasit Regatul Unit dupa ce a ajuns la o intelegere cu autoritatile americane, in urma careia acesta va pleda vinovat la acuzatiile penale si va fi eliberat, anunta BBC, citat de news.ro. Assange, in varsta de 52 de ani, a fost acuzat de conspiratie pentru…

Julian Assange și-a caștigat libertatea printr-un acord cu SUA: va pleda vinovat la toate acuzațiile penale / A parasit inchisoarea Belmarsh, dupa 1901 zile

05:51, 25.06.2024 - Dupa o saga juridica de ani de zile, Wikileaks anunta ca fondatorul Julian Assange a parasit Regatul Unit dupa ce a ajuns la o intelegere cu autoritatile americane, in urma careia acesta va pleda vinovat la acuzatiile penale si va fi eliberat, anunta BBC, citat de news.ro.

Republica Moldova va fi urmatoarea țina a lui Putin daca invinge Ucraina, avertizeaza fostul șef al CIA, David Petraeus

13:56, 10.06.2024 - Amenințarile lui Vladimir Putin de a invada țarile baltice și de a declanșa un nou razboi in Europa trebuie luate in serios, a avertizat un general in rezerva american care a condus și Agenția de Informații a SUA.

Un fost agent CIA a pledat vinovat pentru spionaj in favoarea Chinei

09:10, 25.05.2024 - Un fost agent al Agentiei Centrale de Informatii a SUA (CIA) a pledat vinovat de "conspiratie in vederea colectarii si furnizarii de informatii privind apararea nationala" in favoarea Chinei, a anuntat vineri Ministerul american de Justitie, relateaza sambata AFP.

Agenția anticorupție din Ucraina investigheaza o presupusa scurgere de informații

17:50, 24.05.2024 - Principalul responsabil anticorupție din Ucraina și-a suspendat vineri adjunctul principal, in timp ce anchetatorii investigheaza o presupusa scurgere de informații in cadrul unei agenții considerate esențiala pentru eforturile de transparența ale țarii, scrie Reuters. Guvernul se afla sub presiune…

Scurgere de informații la varful Poliției Sibiu. Un fost polițist acuza: „Mi-au pus catușele“ VIDEO

10:20, 11.05.2024 - Inainte de minivacanța de 1 Mai și de Paște, la Sibiu au avut loc mai multe descinderi la unul dintre cei mai cunoscuți foști polițiști, dar și la trei ofițeri din conducerea Poliției sibiene.

David Petraeus, fost director CIA, avertizeaza asupra ripostei Israelului fața de Iran: „Un numar de echilibristica” ce necesita „multa precizie”

13:35, 17.04.2024 - O eventuala riposta a Israelului la atacul fara predecent al Iranului impotriva sa ar reprezenta „un numar de echilibristica” care necesita „multa precizie”, a avertizat David Petraeus, fost director al CIA, relateaza BFMTV, potrivit news.ro.In opinia lui Petraeus, director al CIA (Agenția Centrala…

Scurgere de informații la AEP! Mii de date personale au fost puse la liber! Toni Grebla: ”Oameni suntem cu toții”

13:30, 13.04.2024 - A fost scurgere de informații la Autoritatea Electorala Permanenta, unde datele personale ale mai multor experți au fost in pericol! Toni Grebla acuza o eroare umana! Scurgere de informații importante la AEP! Datele personale ale unor experți de la Autoritatea Electorala Permanenta au ajuns pe un e-mail…


Ce parere ai despre aceasta stire?