Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul șef al APP, Vladimir Baldovici, învinuit pe două capete de acuzare: Detalii de la procurori

Publicat:

Fostul director general al Agenției Proprietații Publice, , este invinuit pe doua capete de acuzare, pentru savarșirea infracțiunii de abuz de serviciu (art. 327 alin.(2) din Codul penal) și falsul in acte publice (art.332 alin.(2) din Codul penal). Potrivit procurorilor, in perioada octombrie 2018-ianuarie 2019 abuzand de atribuțiile funcționale, in comun cu un administrator interimar al unei firme agricole au inițiat procesul de casare a unor mijloace fixe ale intreprinderii vizate in investigație.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Tanar cercetat pentru viol asupra unui minor. Fata șantajata cu poze indecente

17:46, 06.06.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Gherla, au documentat activitatea infracționala a unui tanar de 19 ani, cercetat in cadrul unui dosar penal sub aspectul infracțiunilor de viol savarșit asupra unui minor și șantaj, fapte prevazute…

Reacția lui Joe Biden dupa ce Trump a fost gasit vinovat pentru 34 de capete de acuzare: „A avut toate posibilitațile de a se apara”

23:05, 31.05.2024 - Președintele american Joe Biden a avut o prima reacție in legatura cu recenta decizie a juriului din New York de a-l gasi vinovat pe Donald Trump pentru toate cele 34 de capete de acuzare. Liderul de la Casa Alba a calificat drept „nesabuite” atacurile la adresa sistemului judiciar.

Noi modificari la legea pacanelelor. Ce fapte vor fi considerate infracțiuni și cum vor fi pedepsite prin Codul penal

12:40, 28.05.2024 - Legea care prevede ca salile de jocuri de noroc nu pot funcționa in localitațile cu mai puțin de 15.000 de locuitori va fi modificata in Parlament. Noile reguli ii vizeaza și pe primari. PSD a depus la Camera Deputaților un amendament pentru legea deja intrata in vigoare, prin care primarii care elibereaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?