Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul pugilist Muhammad Ali, spitalizat

Publicat:

Fostul pugilist , în vârsta de 74 de ani, a fost spitalizat din cauza unei probleme respiratorii, a anuntat, joi, purtatorul de cuvânt al familiei, , informeaza Reuters, scrie News.ro. 
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Papa Francisc i-a oferit un nou post fostului secretar personal al lui Benedict al XVI-lea

21:55, 24.06.2024 - Papa Francisc i-a oferit un nou post fostului secretar personal al regretatului papa Benedict al XVI-lea, intr-un aparent semn de reconciliere, dupa o disputa publica cu acesta, informeaza Reuters.

Tensiuni majore: rebelii houthi ataca nave in Marea Roșie și Oceanul Indian

03:41, 24.06.2024 - Gruparea Houthi din Yemen sustine ca fortele sale au atacat doua nave in Marea Rosie si in Oceanul Indian. Revendicarea atacurilor a fost facuta duminica, dar nu este clar cand au avut loc acestea, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Curtea Suprema a SUA pune restricții armelor de foc - Interdicție importanta pentru persoanele violente

16:15, 22.06.2024 - Curtea Suprema a Statelor Unite a mentinut vineri o lege federala care face ca persoanele aflate sub ordin de restrictie pentru violenta domestica sa detina arme, oferind o victorie administratiei presedintelui Joe Biden, deoarece judecatorii au optat sa nu extinda si mai mult drepturile asupra armelor…

Fostul ministru slovac al Apararii, cercetat pentru ca a donat Ucrainei prea multe echipamente militare: „A tradat Slovacia”

16:46, 21.06.2024 - Guvernul slovac condus de premierul Robert Fico a formulat o plangere penala impotriva fostului ministru al Apararii, Jaroslav Nad, pentru donarea catre Ucraina a singurului sistem de aparare antiaeriana si a intregii flote de avioane MiG-29 de care dispunea Slovacia, transmite vineri Reuters.

Vila, care a aparținut unui pugilist legendar, scoasa la licitație

20:00, 06.05.2024 - Vila cu șapte dormitoare și opt bai, amplasata in cartierul de lux Hancock Park din Los Angeles, California, a aparținut legendarului pugilist Muhammad Ali. Conacul se intinde pe 10.500 de metri patrați. Proprietatea a fost construita in 1916. Aici un vitraliu impunator, șeminee antice, candelabre din…

Piratii somalezi au primit 5 milioane de dolari ca sa elibereze o nava

15:05, 14.04.2024 - Piratii somalezi au eliberat duminica dimineata devreme o nava sechestrata, MV Abdullah, si echipajul sau format din 23 de persoane, dupa ce a fost platita o rascumparare de 5 milioane de dolari, potrivit a doi dintre pirati, relateaza Reuters.

Atac terorist la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști

10:40, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, relateaza site-ul de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit.

Seful AIEA, dupa atacurile asupra centralei nucleare Zaporojie: „Ne-au mutat intr-un punct de cotitura semnificativ in acest razboi”

21:30, 11.04.2024 - Atacurile cu drone asupra centralei nucleare Zaporojie din sudul Ucrainei, aflata sub controlul Rusiei, reprezinta un "punct de cotitura" in razboiul din Ucraina si trebuie sa inceteze, a declarat joi Rafael Grossi, seful organizatiei de supraveghere nucleara a ONU, in fata Consiliului Guvernatorilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?