Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul jucător Jontay Porter, suspendat pe viaţă pentru pariuri trucate, a pledat vinovat

Publicat:
Fostul jucător Jontay Porter, suspendat pe viaţă pentru pariuri trucate, a pledat vinovat

Fostul jucator , suspendat pe viata de liga profesionista nord-americana de baschet (NBA) pentru pariuri sportive trucate, a pledat vinovat, miercuri la , in fata instantei in acest caz si risca o pedeapsa cu inchisoarea, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a stins din viața un fost mare om de rugby din istoria echipei naționale

15:10, 17.07.2024 - Ion Țuțuianu, fost jucator și selecționer la naționalei de rugby, s-a stins din viața la varsta de 85 de ani, conform anunțului facut de Federația Romana de Rugby, miercuri, intr-un comunicat pe site-ul oficial.Ion Țuțuianu s-a nascut pe 5 martie 1939, in localitatea ialomițeana Bordușelu, și a fost…

Jontay Porter, suspendat de NBA pentru pariuri trucate, va fi pus sub acuzare

12:45, 04.07.2024 - Un fost jucator al echipei Toronto Raptors, Jontay Porter, suspendat pe viata de liga profesionista nord-americana de baschet (NBA) pentru pariuri sportive trucate, va fi pus sub acuzare la New York, conform unui document publicat miercuri de parchetul din Brooklyn, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

L-ar face Paqueta! Detalii uluitoare din scandalul cu pariuri: risca suspendarea PE VIAȚA!

17:36, 04.06.2024 - Lucas Paqueta (26 de ani), mijlocașul brazilian al lui West Ham, risca suspendarea PE VIAȚA in cazul in care va fi gasit vinovat de incasarea deliberata a 4 cartonașe galbene in meciuri din campionatul Angliei. ...

Reacția lui Joe Biden dupa ce Trump a fost gasit vinovat pentru 34 de capete de acuzare: „A avut toate posibilitațile de a se apara”

23:05, 31.05.2024 - Președintele american Joe Biden a avut o prima reacție in legatura cu recenta decizie a juriului din New York de a-l gasi vinovat pe Donald Trump pentru toate cele 34 de capete de acuzare. Liderul de la Casa Alba a calificat drept „nesabuite” atacurile la adresa sistemului judiciar.

Premiera in Statele Unite: Pentru prima oara un fost președinte este declarat vinovat penal

13:21, 31.05.2024 - Fostul președinte american și actual candidat republican la alegerile prezidențiale din noiembrie, Donald Trump, a fost declarat vinovat de tribunalul din New York pentru toate cele 34 de acuzații ce-i sunt aduse. Dupa doua zile de deliberari, cei 12 jurați l-au declarat in unanimitate vinovat de falsificari…

Prima mișcare electorala pe care o face Joe Biden dupa ce Donald Trump a fost gasit vinovat

07:55, 31.05.2024 - Presedintele Joe Biden a declarat joi, dupa ce Trump a fost gasit vinovat pentru toate cele 34 de capete de acuzare din procesul banilor tainuiti de la New York, ca singura modalitate de a-l tine departe de Biroul Oval pe rivalul sau republican este votul, relateaza CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?