Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostă MISS Venezuela, împușcată în cap în timpul protestelor anti-guvernamentale | GALERIE FOTO

Publicat:

a fost impușcata mortal in timpul demonstrațiilor anti-gurvenamentale ce au loc zilele acestea in Venezuela. Ea este a cioncea persoana decedata in timpul manifestațiilor de strada din orașul Valencia.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

CSM Constanta: Fosta gimnasta, campioana, Melisa Orazacai face acum box, aspirand la medalii si in ringul magic“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

17:05, 11.06.2024 - Melisa Orazacai are microbul sportului in sange, ducand mai departe stafeta in familie. Multipla campioana nationala la nivel juvenil si componenta a lotului national, la gimnastica, Melisa Orazacai, din Constanta, a incheiat practicarea acestui sport, din motive personale, dar nu a putut sta departe…

Familia Caraman din Tulcea muta afacerile cu cereale la Constanta si spulbera concurenta. Smag Group SRL, fosta Cristian Impex SRL, locul I in top afaceri cu cereale din judetul Constanta (GALERIE FOTO+VIDEO)

17:05, 11.06.2024 - In baza bilanturilor depuse pe anul 2023, se intocmeste topul judetean si national al societatilor comerciale, tinand cont de cifra de afaceri si codul CAEN. Smag Group SRL 1994 Constanta, fosta Cristian Impex SRL 1994 Tulcea, prin Caraman George Cristian, s a clasat pe locul I, cu o cifra de afaceri…

Un cetațean al Moldovei, reținut in timpul protestelor din Georgia

08:25, 14.05.2024 - Ar fi unul dintre organizatorii manifestațiilor impotriva legii privind „agenții straini” Un cetațean al R. Moldova a fost reținut in timpul protestelor din Georgia. Informația a fost confirmata de Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinau, transmite Newsmaker.

VIDEO Un moldovean a fost reținut in timpul protestelor violente din Georgia: bataie cu Poliția langa Parlament

15:26, 13.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova a confirmat reținerea unui cetațean al țarii la un protest din Georgia."In timpul protestelor din Georgia, un cetațean al Republicii Moldova a fost reținut.

UE condamna in termeni duri violențele din timpul protestelor din Georgia: 'Folosirea forței pentru a o reprima este inacceptabila'

01:05, 02.05.2024 - Politicieni și diplomați occidentali au cerut incetarea escaladarii violențelor in Georgia, dupa ce forțele de ordine au folosit tunuri cu apa, gaze lacrimogene și gloanțe de cauciuc pentru a dispersa un miting impotriva unui proiect de lege privind agenții straini.

Fosta regina a frumuseții a murit, dupa ce a fost impușcata! Landy Parraga și-a gasit sfarșitul intr-un restaurant

15:05, 30.04.2024 - Tragedia lovește Ecuadorul in urma unei crime șocante, in care fosta regina a frumuseții, Landy Parraga, și-a gasit sfarșitul intr-un mod violent. Impușcata mortal intr-un restaurant din provincia tropicala Los Rios, tanara de 23 de ani nu a avut nicio șansa sa supraviețuiasca.

Știri Constanta: Un pompier aflat in timpul liber a sarit in ajutorul barbatului ramas captiv in urma accidentului de la Castelu (GALERIE FOTO)

20:00, 15.04.2024 - Astazi, in jurul orei 16:00, plt.adj. Marian Caraveteanu, care face parte din ISU Dobrogea de 18 ani, fiind in curtea casei sale din localitatea Castelu, judetul Constanta a auzit un zgomot puternic. A iesit de indata pe poarta si a vazut un autotren si un autoturism avariate.Conform ISU Dobrogea, fara…


Ce parere ai despre aceasta stire?