Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fost puşcaş marin, dezvăluiri despre condiţiile dintr-o închisoare din Rusia: „Pereţii erau plini de sânge. Deţinuţii arătau ca nişte zombi”

Publicat:

Fostul puscas marin american , eliberat luna trecuta dintr-o inchisoare ruseasca in urma unui schimb de prizonieri, a sustinut intr-un interviu pentru CNN ca a fost pus in aceeasi celula cu detinuti periculosi si tulburati mintal, descriind conditiile oribile de detentie care l-au obligat sa intre in greva foamei in semn de protest.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paul Whelan, fostul pușcaș marin inchis in Rusia pentru spionaj, cere administrației Biden sa ia „masuri decisive” pentru a fi eliberat

09:55, 22.06.2024 - Paul Whelan cere administrației Biden sa ia „masuri decisive” pentru a-i asigura eliberarea, dupa 2.000 de zile de incarcerare in Rusia. Acesta spune ca a stat „o perioada incredibil de lunga de timp” in detenție „pentru o crima care nu a avut loc niciodata” și face un apel din inchisoare pentru ca…

Un profesor din Rusia a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru ca ar fi trimis bani in Ucraina, in scopuri „teroriste”

17:36, 20.06.2024 - Tribunalul militar al regiunii ruse Lipetk a condamnat un profesor de scoala la 20 de ani de inchisoare pentru ca ar fi transferat bani catre batalionul ucrainean Azov, considerat a fi un grup terorist in Rusia, informeaza EFE.

Din inchisoare in tranșee. Cum incearca Ucraina sa transforme deținuții in soldați

07:06, 14.06.2024 - Volodimir Zelenski a promulgat legea pentru recrutarea condamnaților in armata pe 17 mai. Aceasta acțiune a venit in incercarea Ucrainei de a intari eforturile militare ale țarii in razboiul cu Rusia. Deținuții care sunt eliberați din inchisoare pentru a servi in armata vor lupta in unitați separate…

Cați detinuti ucraineni au cerut sa mearga pe front pentru a scapa de inchisoare

16:00, 21.05.2024 - Peste 3.000 de detinuti de drept comun din inchisorile ucrainene au cerut sa fie mobilizati in armata, in schimbul eliberarii conditionate. Presedintele Volodimir Zelenski a promulgat vineri o lege care permite eliberarea conditionata a detinutilor dispusi sa mearga pe front pentru a lupta in razboiul…

Dezvaluiri ale campionului de la ATP Madrid: „Sunt plin de medicamente, nu m-am simțit atat de rau in viața mea”

11:15, 06.05.2024 - Andrey Rublev l-a invins pe Felix Auger-Aliassime in finala turneului Masters de la Madrid (4-6, 7-5, 7-5) și a cucerit al 16-lea titlu ATP din cariera. La conferința de presa, sportivul din Rusia a vorbit despre calvarul prin care a trecut pe toata durata competiției de la Caja Magica.

Ben Wallace profețește o baie de sange in Ucraina, in cazul unui razboi inghețat: 'Rusia s-ar intoarce mai tarziu'

23:20, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa, potrivit Agerpres.

(video) Scene horror in centrul Londrei: Mai mulți cai plini de sange și-au aruncat calareții și au lovit mașini și oameni

14:40, 24.04.2024 - Cinci cai din Household Cavalry au ramas liberi in centrul Londrei, dupa ce și-au aruncat calareții militari in timpul exercițiului de miercuri dimineața, potrivit Daily Mail Online, citat de adevarul.ro .

Ucraina a ajuns la fundul sacului: deținuții ar putea fi trimiși sa lupte pe front

03:30, 11.04.2024 - Autorizarea detinutilor ucraineni sa serveasca in armata a fost aprobata miercuri in prima lectura de parlamentul de la Kiev, care a votat un proiect de lege menit sa aduca noi soldati in randul trupelor diminuate si epuizate dupa mai mult de doi ani de razboi cu Rusia, relateaza Reuters, conform Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?