Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosile de mamifer gigant, înrudit cu elefantul, găsite pe malul Siretului

Publicat:

Initial, ramasitele osoase au fost descoperite de un satean - , pe malul stang al Siretului, pe raza localitatii Racataul de Jos, din judetul Bacau. In prezent, specialistii paleontologi ai UAIC lucreaza in continuare la situl respectiv, extragand deja de acolo fragmente fosile care au fost identificate ca apartinand femurului, diverse metacarpiene sau falange. Alaturi de acestea, au mai fost recuperate si fragmente postcraniene de Bovidae, o famili (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandalul dintre doi consateni, la un pas de tragedie. Unul dintre barbați a incendiat locuința vecinului

14:35, 27.06.2024 - Scandalul dintre doi consateni din comuna Prajești, județul Bacau, era sa se termine tragic. Suparat, unul dintre barbați a incendiat locuința vecinului. Din cercetarile polițiștilor, s-a aflat ca barbatul de 42 de ani, din comuna Prajești, pe fondul unor neințelegeri avute cu un vecin de 64 de ani,…

Autocar cu 51 de copii, accident in Bacau! Autoritațile au intervenit de urgența

17:40, 24.06.2024 - Un autocar in care se aflau 51 de copii a fost implicat intr-un accident. Impactul a avut loc in comunca Racaciuni din județul Bacau. Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgența la fața locului.

Fotoreportaj Constanta: Reflectii albastre la malul marii (FOTO+VIDEO)

15:05, 19.04.2024 - Daca ajungeti la o plimbare, puteti vedea norii albastri reflectandu se in frumusetea marii in zona Cazinoului din Constanta.In imaginile materialului, este ilustrata marea care intalneste cerul, creand o panorama incantatoare. Norii albastri, imbinandu se cu albastrul intens al marii, reflecta lumina…

Osemintele unor soldați din Primul Razboi Mondial, gasite intr-o padure din Bacau. Au fost descoperite de un detectorist FOTO

16:21, 08.04.2024 - Detectoristul Vasile Boboc din Bacau a descoperit, din intamplare, osemintele a trei ostași ruși și a unui austro-ungar, care au cazut in luptele din Primul Razboi Mondial, in padurile comunei Dofteana (Bacau).

Sicrie dezgropate din cimitir si aruncate pe malul Bistritei. Au fost gasite cruci, haine, coroane

14:46, 06.04.2024 - De ani de zile, malurile Bistritei sunt veritabile gropi de gunoi, riveranii din localitatile județului Neamț, pe care le strabate raul, aruncand aici tot felul de lucruri care nu le mai sunt de folos prin gospodarii.

Voluntariat: 44 pentru 4/4 in 4.04! Elevii de la HasdEU au ecologizat o zona de pe malul Timișului

21:56, 04.04.2024 - tariat organizat de American Councils. In cadrul acestui program, aflat la cea dea VI-a ediție, joi, 4 aprilie, 44 de elevi voluntari de la HasdEU au participat la o acțiune de ecologizare, in cadrul careia au curațat de gunoaie o zona de pe malul raului Timiș. La sfarșitul activitații,…

Fragmente de drona au fost gasite in sudul Republicii Moldova, langa granița cu Ucraina

18:45, 04.04.2024 - Fragmente ale unei drone au fost gasite in Republica Moldova pe teritoriul raionului inveciat cu regiunea Odesa din Ucraina, se anunta pe site-ul Poliției de Frontiera a Republicii Moldova, informeaza Rador Radio Romania.

Fragmente de drona, gasite in sudul Republicii Moldova. Accesul in zona a fost restricționat

18:15, 04.04.2024 - Fragmente ale unei drone care ar fi de tipul ,,Gherani-2” au fost gasite langa un sat din raionul Vulcanești, acesta fiind situat in apropiere de frontiera moldo-ucraineana, anunța responsabilii Inspectoratului General al Poliției de Frontiera de la Chișinau.


Ce parere ai despre aceasta stire?