Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formula 1: Probleme fără sfârșit pentru Ferrari - Nemulțumirile lui Charles Leclerc

Publicat:

Ferrari nu a obținut rezultatele dorite nici in de Formula 1 din SUA: a terminat pe locul 5, iar pe 7, iar cei doi piloți au dezvaluit ca monopostul lor are probleme.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi informații din Formula 1. Sergio Perez si-a prelungit contractul cu Red Bull pana in 2026

14:45, 05.06.2024 - Charles Leclerc inca se bucura, fara indoiala, de mult așteptata și emoționanta victorie de saptamana trecuta in Marele Premiu de la Monaco. Dar, in timp ce pilotul de la Ferrari și-a petrecut in mod meritat ultimele 10 zile cufundandu-se in glorie, spectacolul trebuie sa continue, iar echipele de Formula…

Charles Leclerc a triumfat in sfarsit la el acasa. Monegascul a castigat a opta etapa a CM de Formula 1: A fost un vis al nostru

19:10, 26.05.2024 - Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) a castigat, duminica, Monaco Grand Prix, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, potrivit news.roEtapa urmatoare, Marele Premiu al Canadei, va avea loc in data de 9 iunie, la Montreal.

Leclerc (Ferrari),cel mai rapid in a treia sesiune de antrenamente libere pentru MP al Principatului Monte Carlo

16:30, 25.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a stabilit cel mai bun timp al celei de-a treia sesiuni de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, devansandu-l pe liderul Campionatului Mondial, olandezul Max Verstappen (Red Bull),…

F1: Leclerc a dominat a doua sesiune de antrenamente libere pentru MP al regiunii Emilia Romagna

22:11, 17.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a dominat vineri a doua sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia Romagna, pe circuitul de la Imola (Italia), dupa ce fusese cel mai rapid si in prima sesiune, transmite presa internationala, potrivit Agerpres.

F1: Charles Leclerc a dominat prima sesiune de antrenamente libere pentru MP al regiunii Emilia Romagna

18:05, 17.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a fost cel mai rapid vineri in prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia Romagna, pe circuitul de la Imola (Italia), transmite presa internationala, potrivit Agerpres.

Formula 1: Max Verstappen, invingator in cursa sprint de la Miami

19:40, 04.05.2024 - Plecat din pole position, Max Verstappen nu a avut nicio emoție și a caștigat cursa sprint contand pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Podiumul a fost completat de Charles Leclerc (Ferrari) și Sergio Perez (RedBull).

F1 / Verstappen a facut spectacol in cursa de sprint din Shanghai

10:16, 20.04.2024 - Max Verstappen a caștigat cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, avand o evoluție minunata. Lewis Hamilton și Sergio Perez au completat podiumul la Shanghai. Pilotul Red Bull a caștigat cursa, devansandu-l pe Lewis Hamilton, intr-o intrecere in care lupta pentru ultima treapta a podiumului a fost…

Pilotul Max Verstappen a caștigat Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei

13:45, 07.04.2024 - Pilotul Max Verstappen de la RedBull a caștigat duminica Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Colegul sau de echipa Sergio Perez a ieșit pe locul doi. Carlos Sainz de la Ferrari a prins ultima poziție pe podium.


Ce parere ai despre aceasta stire?