Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formula 1 - Mercedes și posibilul înlocuitor pentru Lewis Hamilton - Pilotul a impresionat recent la Monza

Publicat:

Nyck de Vries, care l-a inlocuit pe la Williams in al Italiei de la Monza, este pe lista Mercedes pentru a face echipa cu in locul lui . Olandezul, aflat la primul din cariera, a impresionat și a obținut locul 9.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Russell (Mercedes) a caștigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

20:20, 30.06.2024 - Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, desfasurat duminica la Spielberg, s-a incheiat cu victoria surprinzatoare a britanicului George Russell (Mercedes), care a beneficiat de... The post George Russell (Mercedes) a caștigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei appeared first on Special Arad · ultimele…

Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, adjudecat de George Russell (Mercedes)

17:55, 30.06.2024 - Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, desfasurat duminica la Spielberg, s-a incheiat cu victoria surprinzatoare a britanicului George Russell (Mercedes), care a beneficiat de un incident intre compatriotul sau Lando Norris (McLaren) si olandezul Max Verstappen (Red Bull), castigatorul ultimelor trei…

Marele Premiu al Spaniei » Iși marește Verstappen avantajul in fruntea ierarhiei sau bifeaza Lando a doua victorie a carierei?

14:55, 23.06.2024 - A zecea cursa a sezonului de Formula 1 are loc la Barcelona, pe circuitul din Catalonia. Aceasta va fi in format liveTEXT pe GSP.ro și televizata de Antena 1 și AntenaPLAY. Lando Norris va pleca din pole-position, iar Max Verstappen completeaza prima linie la start. Lewis Hamilton și George Russell,…

Formula 1: Surpriza in Canada - George Russell, pole-position pentru Mercedes

10:00, 09.06.2024 - George Russell va pleca din pole-position in Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Pilotul celor de la Mercedes va fi urmat de Max Verstappen (RedBull) și cei doi piloți de la McLaren: Lando Norris și Oscar Piastri.

Formula 1: George Russell va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Canadei

01:26, 09.06.2024 - George Russell (Mercedes) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Canadei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, informeaza news.ro.Pentru Russell este primul pole position din acest sezon."Este extraordinar, ma simt atat de bine.

Formula 1: Max Verstappen, pole position in cursa sprint de la Miami - Rezultate dezamagitoare pentru Mercedes

08:50, 04.05.2024 - Nu a fost loc de surprize in calificarile pentru cursa sprint de Formula 1 de la Miami, Max Verstappen stabilind cel mai bun timp (1:27.641). Dezamagirile zilei au venit din partea monoposturilor Mercedes: George Russell va pleca al 11-lea in cursa de sambata, iar Lewis Hamilton al 12-lea.

Max Verstappen, de neoprit! Olandezul s-a impus in Marele Premiu al Chinei

16:20, 21.04.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Chinei, desfașurat duminica la Shanghai, a cincea etapa a Campionatului mondial de Formula 1. Campionul mondial en titre a plecat din pole-position și a reușit sa termine pe primul loc, devansandu-i pe britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes)…

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).


Ce parere ai despre aceasta stire?