Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formula 1 - Max Verstappen în pole position pentru cursa sprint din cadrul Emilia Romagna Grand Prix

Publicat:

() va porni de pe prima pozitie a grilei in cursa sprint din cadrul , a patra etapa a de Formula 1, pe circuitul de la Imola.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zi perfecta pentru Max Verstappen: victorie in cursa de sprint + pole position in MP al Austriei

20:10, 29.06.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull) a avut o sambata de excepție in Austria # A caștigat cursa de sprint, iar in calificarile pentru cursa clasica (duminica, ora 16:00) a fost cel mai rapid Marele Premiu al Austriei are loc duminica, 30 iunie, de la ora 16:00. Va fi in direct pe Antena 1 Pe Red Bull…

F1: Verstappen a castigat cursa de sprint dinaintea MP al Austriei

15:31, 29.06.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull), castigatorul ultimelor trei editii ale Campionatului Mondial de Formula 1, a incheiat pe primul loc cursa de sprint dinaintea Marelui Premiu al Austriei, sambata pe Red Bull Ring, transmite presa internationala.

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) va pleca din pole position la MP al Principatului Monaco

10:15, 26.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon, dupa ce a obtinut cei mai buni timpi din calificarile de sambata, informeaza AFP.

Max Verstappen, a cincea victorie din acest sezon, la Emilia Romagna Grand Prix

18:05, 19.05.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) a castigat, duminica, Emilia Romagna Grand Prix, a saptea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.Plecat din pole position, Verstappen a obtinut a cincea victorie din acest sezon.

Noel Leon a castigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE in AntenaPLAY! Cursa e duminica, ora 9:30, in AntenaPLAY

12:00, 18.05.2024 - Etapa de Formula 3 de la Imola e in AntenaPLAY, in perioada 17-19 mai. Atunci va avea loc cea de-a treia etapa a Campionatului Mondial de Formula 3, dupa cele de la Sakhir si Melbourne. Spectacolul din Regiunea Emilia Romagna a continuat sambata, atunci cand a avut loc cursa de sprint de la Imola, castigata…

Formula 1: Max Verstappen, nemulțumit deși a caștigat cursa sprint și va pleca din pole position la Miami

11:25, 05.05.2024 - ​Max Verstappen va pleca din pole position in Marele Premiu de Formula 1 din Miami, asta dupa ce a reușit sa caștige și cursa sprint de sambata. Totuși, campionul mondial și-a strigat nemulțumirile inainte de cursa de duminica.

Liderul Campionatului Mondial, Max Verstappen, va pleca din pole position in cursa de sprint pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami

10:30, 04.05.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) va pleca, sambata, din pole position in cursa de sprint pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, a sasea etapa a Campionatului Mondial, dupa ce a reusit cel mai bun timp din calificarile de sambata pe International Autodrome (5,412 km), in Miami Gardens,…

Formula 1: Max Verstappen, pole position in cursa sprint de la Miami - Rezultate dezamagitoare pentru Mercedes

08:50, 04.05.2024 - Nu a fost loc de surprize in calificarile pentru cursa sprint de Formula 1 de la Miami, Max Verstappen stabilind cel mai bun timp (1:27.641). Dezamagirile zilei au venit din partea monoposturilor Mercedes: George Russell va pleca al 11-lea in cursa de sambata, iar Lewis Hamilton al 12-lea.


Ce parere ai despre aceasta stire?