Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formula 1: Lewis Hamilton și George Russell (Mercedes), rezultate mai bune în a doua sesiune de antrenamente libere de la Imola

Publicat:

(Mercedes) are parte de un inceput de sezon cu rezultate mult sub așteptari, iar in calificarile pentru cursa sprint din cadrul de la (Italia) a terminat doar pe locul 13. Septuplul campion mondial s-a descurcat mai bine in a doua sesiune de antrenamente libere (caștigata de coechipierul ) și s-a clasat pe locul al patrulea.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

F1: Lewis Hamilton s-a impus in sesiunea a doua a antrenamentelor libere inaintea MP al Spaniei

20:25, 21.06.2024 - Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) s-a impus vineri seara in cea de-a doua sesiune de antrenamente libere inaintea Marelui Premiu al Spaniei, etapa a 10-a a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul de la Montmelo.

F1: Lando Norris, cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente libere inainte de MP al Spaniei

19:10, 21.06.2024 - Pilotul britanic Lando Norris (McLaren-Mercedes) a avut cel mai bun timp vineri, in prima sesiune de antrenamente libere inainte de Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, pe circuitul Montmelo (Barcelona), potrivit Agerpres.

Hamilton il conduce pe Piastri in prima sesiune de antrenamente de la Monaco

18:16, 24.05.2024 - Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial, a fost vineri cel mai rapid pilot, in prima sesiune de antrenamente libere a Marelui Premiu al Principatului Monaco. El la depașit pe Oscar Piastri de la McLaren, care s-a interpus intre monoposturile Mercedes, care au avut o evoluție surprinzatoare.

Oscar Piastri, de la McLaren, a dominat ultima sesiune de antrenamente libere de la Imola, in Formula 1

17:10, 18.05.2024 - Pilotul australian Oscar Piastri (McLaren) a dominat cea de-a treia ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al regiuni Emilia Romagna, desfasurata sambata pe circuitul de la Imola (Italia), pe care si-a pierdut viata in urma cu 30 de ani triplul

F1: Leclerc a dominat a doua sesiune de antrenamente libere pentru MP al regiunii Emilia Romagna

22:11, 17.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a dominat vineri a doua sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia Romagna, pe circuitul de la Imola (Italia), dupa ce fusese cel mai rapid si in prima sesiune, transmite presa internationala, potrivit Agerpres.

F1: Charles Leclerc a dominat prima sesiune de antrenamente libere pentru MP al regiunii Emilia Romagna

18:05, 17.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a fost cel mai rapid vineri in prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia Romagna, pe circuitul de la Imola (Italia), transmite presa internationala, potrivit Agerpres.

Formula 1: Max Verstappen, pole position in cursa sprint de la Miami - Rezultate dezamagitoare pentru Mercedes

08:50, 04.05.2024 - Nu a fost loc de surprize in calificarile pentru cursa sprint de Formula 1 de la Miami, Max Verstappen stabilind cel mai bun timp (1:27.641). Dezamagirile zilei au venit din partea monoposturilor Mercedes: George Russell va pleca al 11-lea in cursa de sambata, iar Lewis Hamilton al 12-lea.

Formula 1: Max Verstappen a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei

11:05, 20.04.2024 - Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputata sambata dimineata. Verstappen i-a invins pe Lewis Hamilton (Mercedes) si Sergio Perez (Red Bull). Au urmat cele doua Ferrari, cu monegascul Charles Leclerc in fata spaniolului Carlos…


Ce parere ai despre aceasta stire?