Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Force India si-a prezentat noul monopost

Publicat:

si-a prezentat, vineri, la Silverstone, noul monopost MP4-28 pentru sezonul 2013 de Formula 1 si doar un singur pilot, britanicul , identitatea celui de-al doilea fiind înca un mister, relateaza Reuters.

, fost pilot la Force India, si francezul , pilot de rezerva la Ferrari, sunt vazuti ca favoriti pentru al doilea volan de la echipa indiana, care este motorizata de Mercedes.

Di Resta, la al treilea sezon cu echipa patronata de magnatul indian , s-a declarat multumit de aspectul…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Enrico Cardile se alatura echipei Aston Martin F1 de la Ferrari

17:55, 09.07.2024 - Directorul tehnic al Ferrari, Enrico Cardile, se va alatura echipei Aston Martin anul viitor in calitate de director tehnic, a anunțat marți echipa de Formula 1 cu sediul in Silverstone, fara a oferi o data precisa de incepere, potrivit mediafax.

Surpriza in Marele Premiu al Marii Britanii: Lewis Hamilton se impune in fața lui Verstappen, primul succes in ultimii trei ani

19:16, 07.07.2024 - Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a caștigat Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, a 12-a dintre cele 24 de manșe ale campionatului mondial, duminica, pe circuitul de la Silverstone. Este primul sau succes din 2021, scrie 7sur7.be.  Lewis Hamilton a facut fata tuturor duelurilor si a reusit…

F1: George Russell (Mercedes) va pleca din pole position in Grand Prix-ul Marii Britanii

19:45, 06.07.2024 - Pilotul britanic George Russell (Mercedes) va pleca duminica din pole position in Grand Prix-ul Marii Britanii la Formula 1, dupa ce a reusit cel mai bun timp in calificarile desfasurate sambata pe circuitul de la Silverstone (5,891 km), potrivit Agerpres.

Grand Prix-ul Marii Britanii - George Russell a dominat ultima sesiune de antrenamente libere

16:15, 06.07.2024 - Pilotul britanic George Russell (Mercedes) a dominat cea de-a treia si ultima sesiune de antrenamente libere cronometrate din cadrul Grand Prix-ului Marii Britanii la Formula 1, desfasurata sambata la Silverstone.

George Russell a dominat ultima sesiune de antrenamente libere a Grand Prix-ului Marii Britanii

15:50, 06.07.2024 - Pilotul britanic George Russell (Mercedes) a dominat cea de-a treia si ultima sesiune de antrenamente libere cronometrate din cadrul Grand Prix-ului Marii Britanii la Formula 1, desfasurata sambata la Silverstone.

Familia lui Schumacher, despagubiri de 200.000 de euro de la ziarul care facuse un interviu fake cu fostul pilot

07:40, 24.05.2024 - Familia fostului pilot german de Formula 1, Michael Schumacher, a primit o compensatie de 200.000 de euro de la o revista germana dupa publicarea unui interviu generat de Inteligenta Artificiala cu septuplul campion mondial de Formula 1, scrie Reuters. Michael Schumacher. FOTO: Arhiva Adevarul Un tribunal…

Ferrari a recrutat doi oficiali de la Mercedes

10:46, 14.05.2024 - Echipa italiana de Formula 1 Ferrari a anuntat, luni, recrutarea inginerului francez Loic Serra si a fostului pilot belgian Jerome d'Ambrosio de la echipa Mercedes, cu incepere de la 1 octombrie.

Formula 1: Max Verstappen a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei

11:05, 20.04.2024 - Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputata sambata dimineata. Verstappen i-a invins pe Lewis Hamilton (Mercedes) si Sergio Perez (Red Bull). Au urmat cele doua Ferrari, cu monegascul Charles Leclerc in fata spaniolului Carlos…


Ce parere ai despre aceasta stire?