Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foraje de apă de cea mai bună calitate!

Publicat:

Forajul pentru puțuri de apa, nu e un domeniu chiar atat de simplu și nu poate fi practicat de oricine, in orice condiții. Cei ce presteaza aceste servicii trebuie sa aiba experiența, pentru a ne garanta calitatea apei potabile și menajere, pe care o consumam zilnic.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Calea ferata Brașov-Sighișoara: Cartița TBM Varavara a inceput lucrarile la al doilea tunel de la Ormeniș

09:15, 30.05.2024 - Cartița Varavara a inceput lucrarile la al doilea tunel de la Ormeniș, in lungime de 7 kilometri, de pe calea ferata Brașov-Sighișoara . Forajul tunelului Homorod (5 km.) incepe in iulie. Constructorul AKTOR (Grecia) a inceput forajul celui de-al doilea tunel de la  Ormeniș , pe Magistrala CFR Brașov-Sighișoara,…

NASA și ESA cauta urme de viața straveche pe Marte cu ajutorul unor foraje

08:01, 20.05.2024 - NASA și ESA cauta urme de viața straveche pe Marte cu ajutorul unor foraje NASA și ESA cauta urme de viața straveche pe Marte cu ajutorul unui nou instrument capabil sa foreze 2 metri sub suprafața planetei, pentru a cauta gheața neafectata de radiații. NASA și ESA (Agenția Spațiala Europeana) au semnat…

Institutul Geologic face foraje in Slanic Prahova. Vor sa afle cauza exacta a surparii

14:25, 08.05.2024 - Institutul Geologic al Romaniei va face, incepand de miercuri, 8 mai 2024, foraje in zona afectata din Slanic, judetul Prahova, unde s-a format un crater, care a dus la evacuarea unor localnici si la inchiderea circulatiei pe strada 23 august.

Prahova: Institutul Geologic va face foraje in zona afectata din Slanic

21:30, 07.05.2024 - Institutul Geologic al Romaniei va face, incepand de miercuri dimineața, foraje in zona afectata din Slanic, județul Prahova, unde s-a format un crater, care a dus la evacuarea unor localnici și la inchiderea circulației pe strada 23 august.

Companiile petroliere iși extind forajul in largul marii, subliniind nevoile de energie

18:00, 03.05.2024 - Shell și alte companii petroliere intenționeaza sa foreze pentru petrol și gaze in Golful Mexic, in parte pentru ca astfel se elibereaza mai puține gaze cu efect de sera decat forarea pe uscat.

Cuvinte cheie:

foraje forajul

Ce parere ai despre aceasta stire?